Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la amplifu din rostov 105

Postări Recomandate

nu am nici un semnal pe iesire inainte imi ardea sigurantele apoi am schimbat 2 finali care erau arsi si nu le mai arde dar tot nu se aude nimic nici un sunet dar vumetrele se misca deci ar trebui sa intre semnal in el eu am vazut pe acolo un condensator care pare a fi pe iesire problema e ca are mai mlti pini acel condensator si nustiu valoare lui ca las inlocui cu alti 2 cate unu pe fiecare iesire oare sa fie ala uscat si sa nu mai treacasemnal prin el ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

vezi ca acela nu e condensator, e un releu cu dublu contact care cupleaza iesirea amplificatorului. verifica piesele din jurul lui. sau ca sa vezi daca iti merge etajul final, in prima faza vezi daca ai tensiune continua pe vreunul din canale. i daca nu ai tensiune continua incearca sa cuplezi boxa la punctul de inseriere al tranzistoarelor finale si masa.

Link spre comentariu

hai ca a avut un etaj final de rostov la indemana. vazut din spate, pe partea cu cablajul, releul in lateral are 2 terminale care reprezinta alimentarea bobinei. in partea opusa are 6 terminale.. iesirea propriuzisa a amplificatorului duce la terminalele 3 si 4 , cele din centru. daca nu ai tensuine continua acolo pe ele poti cupla boxa la masa si la unul din terminalele 3 sau 4 si vezi daca iti merge amplificarea. daca da problema e cu circuitul de protectie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări