GanMark Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 m-am apucat si eu de acest programator....am realizat doar placa Link spre comentariu
The_Reaper Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 A iesit frumos pcb-ul, am facut si eu unul dar imi mai trebuie pic-ul. Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 salutare din nouam reusit sa programez 18f2550 dupa instructiunile de pe art2003imi vede picul interfata e ok acum ii trebuia o alimentare de 5 v separat (i-am dat de pe usb)problema mai departe e ca nu imi vede interfata construita . in openprog.exeore e gresit ceva in schema italianului . ca aceea schema am construit-o.am pus bin-ul din prima paginaopen prog imi spune : programmer not detected Link spre comentariu
vasile eugen Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 salutare din nouam reusit sa programez 18f2550 dupa instructiunile de pe art2003imi vede picul interfata e ok acum ii trebuia o alimentare de 5 v separat (i-am dat de pe usb)problema mai departe e ca nu imi vede interfata construita . in openprog.exeore e gresit ceva in schema italianului . ca aceea schema am construit-o.am pus bin-ul din prima paginaopen prog imi spune : programmer not detectedNu este gresit nimic.Daca este programat bine si componentele,trasee de la mufa catre pic sunt ok il detecteaza automat.Alimentarea o are dela usb.Ledul verde trebuie sa clipeasca. Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Nici mie nu mi-a mers din prima ...pusesem PIC-ul invers in soclu :( ! L-am montat corespunzator si de atunci merge brici ! Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 am verificat traselele componentelese pare ca singura problema e pic-ulnu e programat bineo sa incerc sa il programez cu alt programatorcel cu av2000 nu vrea sa il scrie corectnu stiu dcsau poate nu este bun binuldaca aveti un bin functional va rog postatimultumesc Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Initiatorul acestui topic a prezentat in prima postare, atat link-ul site-ului autorului acestui programator, cat si fisierul hex care trebuie introdus in PIC. Deci gasesti in cel putin 2 locatii un hex functional. Daca nu te descurci cu descarcatul, pune o adresa de e-mail ca sa-ti trimita cineva pe e-mail fisierul.Sunt cel putin 8 persoane, dintre cei care s-au abonat la acest subiect, carora le functioneaza montajul. Logica ta ce zice? E bun sau nu hex-ul ? E bun sau nu cablajul ? Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 s-a rezolvatfunctiona din primadar problema mea a fost ca nu aveam condensatori de calitate .22pF de pe quartzam pus altii si a mers din prima multumesc tuturor pt bunavointa si timpul acordat Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Buna ziua. Ma poate ajuta cineva sa programez un ATTINY2313A-PU cu hex-ul asta ESR Meter.rar. Folosesc interfata descrisa in acest topic.La programare,OpenProg da urmatoarea eroare: "CHIP ID:1E910AAtmel ATtiny2313 2KB FlashErasing ... completedWriting code ... completed, 0 errorsWriting EEPROM ... completed, 0 errorsWriting FUSE area ... completed, 1 errorsEnd (7.33 s) 1 error" La device configuration am setat: -low EF - high FF -extended tot FF Cred ca de aici este gresala. Cu stima, Florin. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Daca este vorba de esr-metrul cu attiny prezentat de mine si eu primesc aceeasi eroare dar functioneaza OK. Probabil ca ne scapa ceva, dar functioneaza garantat! Emil Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Daca este vorba de esr-metrul cu attiny prezentat de mine si eu primesc aceeasi eroare dar functioneaza OK. Probabil ca ne scapa ceva, dar functioneaza garantat! Emil Tocmai ce am pus Attiny2313 in montaj si functioneaza. Voi posta rezultatele in topicul dvs.cu ESR-ul. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 posibil fuse ul de extended sa dea eroarea. eu unul nici nu stiu pt ce e fuse ul respectiv. cateodata il setez cateodata nu dar montajele de functionat functioneaza Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 posibil fuse ul de extended sa dea eroarea. eu unul nici nu stiu pt ce e fuse ul respectiv. cateodata il setez cateodata nu dar montajele de functionat functioneaza Aveti dreptate.Chiar daca setez ceva sau nu in acea casuta face la fel...sau nu setez ce trebuie. OpenProg este un programator bun.Am programat foate multe cu el si nu a dat gres nicio data. Multumiri lui @nel65 pentru documentatie. Cu stima, Florin. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 cine stie cum se programeaza o memorie SPI de tipul W25Q32BV cu open progr? c eplacuta adaptoare ii trebuie? Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Eu am incercat cu adaptorul de SPI 3,3V dar nu am reusit. In schimb am reusit sa deblochez cu acest adaptor. Pentru formarea de 3,3V am folosit un 1117-33. Atentie la montarea regulatorului de tensiune. Eu am reusit sa-l montez invers si nu intelegeam de ce nu functioneaza. Nu s-a ars nimic dar nu scotea 3,3V. Initial am pus ca diode 1n4148. Ulterior le-am inlocuit cu niste Schotky. Nu mai stiu cu ce anume. Montajul este la serviciu iar eu sunt in concediu inca 10 zile. L.E. vezi aici: http://www.elforum.info/topic/81076-bios-uri-laptop/page-2 al treilea post pe pagina, ce am scris eu. 3v3_SPI.PDF cablaj cu piese.pdf Editat Iunie 11, 2014 de pinky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum