vasile eugen Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 sincer daca faci varianta de aici nu iti trbuie decat un adaptor care e prezentat tot aici.ma indoiesc ca ai avea nevoie de mai multsi da programeaza de toate la un loc. eu am testat cu ceva picuri atmelul si memorii 24cxx24Cxx le scrie fara probleme inca atmega nu am testat. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 oare pot programa cu acest OpenPROG 16LF1824 - pe lista cu componente suportate este fara(L)...se utilizeaza software-ul de la pickit? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 nu am idee e acel integrat dar nu se ultilizeaza softul de la pickit , are soft propriu Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 ciudat, toate fisierele downloadate ca soft, mi le vede ca virusi... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 de pe siteul original? nu e nimic virusat acolo Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 http://openprog.altervista.org/OP_eng.html ''Download Aplication'' si pe urma ma directioneaza catre : http://sourceforge.net/projects/openpro ... e/download am incercat mai multe servere, insa toate mi le vede ca virus troian... am Norton Internet Security.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 eu am eset smart security si nu e nici un virus acolo ia vezi asta de aici merge? https://www.dropbox.com/s/q8yil5wuck0i4lm/OpenProg.exe Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 nici....troian: WS.Reputation.1 Link spre comentariu
nel65 Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 asta e softul open prog Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 varianta asta e ''curata''. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 e prea agresiv antivirusul tau ca,curate sunt si celelalte Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 nu zic nu...dar oricum un sambure de adevar e. de pe aceeasi sursa(pe alt pc fara antivirus), am downloadat de acolo si am incercat sa-l urc pe mail; acelasi rezultat: virus.fisierul de la nel65, l-am urcat si pe mail, l-am downloadat si-acasa: curat!am luat o parte din piese, ma apuc de treaba.are vreun dezavantaj cablajul OpenPROG original? varianta redesenata de nel65 e prea mare.stiu, varianta originala are pinii ISP in alta ordine, nu are silkscreen....alte ''anormalitati''? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 nu vreau sa fac mare caz din asta dar si yahoo mail tot cu norton scaneaza asa ca e normal sa fie acelasi rezultat , uite o scanare online cu virus total (49 de programe antivirus) https://www.virustotal.com/ro/file/dee3 ... 392739557/ nu am idee cum e cu cablajul original dar cu asta a lui nel cel putin stii sigur ca merge chiar daca e mai mare era o singura eroare la adaptorul pt atmega dar se rezolva usor Link spre comentariu
nel65 Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 ....alte ''anormalitati''?cablajul original nu are socluri pt. 28 si 40 pini pe el.Naspa...zic eu Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Buna ziua.Am construit si eu programatorul de aici.Am reusit sa programez niste PIC-uri.Totul a fost Ok.Am incercat sa programez un ATMEGA16-16PU cu softul de aici:viewtopic.php?f=290&t=97095si nu reusesc.Imi da mesajul:Synchronization errorNu imi dau seama unde gresesc.A mai intampinat cineva pana acum aceasta problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum