armand Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 atasez PCB smd+dip in format lay si pdf nu am printat din pdf daca e bine , dar din lay se printeaza corect.... GanMark ...multumiri sincere...foarte prompt si la obiect Link spre comentariu
armand Postat Decembrie 24, 2017 Partajează Postat Decembrie 24, 2017 PCB Baza cu ICSP.zip Voi reveni cu imagini pentru ZIF SO si pdf-ul in oglinda pentru toate extensiile! daca se poate sa atasati fisierele cu modificarile facute domnule Stefan Martin si la adaptoare..cu schemele aferente...v-as fi recunoscator,multumiri anticipate. Link spre comentariu
armand Postat Decembrie 27, 2017 Partajează Postat Decembrie 27, 2017 (editat) -@nel65 multumiri pentru topic...dar unde mai este varianta facut-a de dumneata ??? -@stefan martin:"Voi reveni cu imagini pentru ZIF SO si pdf-ul in oglinda pentru toate extensiile!..:" unde sunt ??? Regret ca la modificarea site-ului...sau pierdut multe...pe nalte site-uri n-ai sa vezi asa ceva...un proiect fara varianta initializatorului..pacat. un exemplu cu tot ce trebuie: https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiBnszMyqnYAhUKZlAKHd85ASUQFggmMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.instructables.com%2Fid%2FDIY-UNIVERSAL-PIC-AND-AVR-PROGRAMMER%2F&usg=AOvVaw1OLophlWOG-7Qx1omSJ_B1 Editat Decembrie 27, 2017 de armand Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2017 asta e... OpenProg.rar 3 Link spre comentariu
armand Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 asta e... OpenProg.rar asa da...multumiri @nel65...La multi ani! Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Cu placere,La multi ani Link spre comentariu
bolyboly Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Cei care va intereseaza varianta zif http://www.electronics-lab.com/project/usb-pic-programmer/ Editat Ianuarie 17, 2018 de bolyboly Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 interesant proiectul..... dar numai memorii si pic-ri programeaza , si limitate din lista pic-rilor asa am dedus eu de pe site Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 de ce ti se pare limitat? recunosc ca nu am studiat bine lista de pic-uri si rar programez cate un uc. Eu unul sunt multumit de el...am programat cateva atmega8 si un pic16f numai stiu Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 era vorba de link-ul postat anterior , fara avr..... Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 a, scuze. credeam ca te referi la tot proiectul openprog. Link spre comentariu
armand Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Buna seara, am terminat de construit acest programator ,mai am doar de programat pic18f2550...se rezolva si asta dar am citit pe la pagina1 si 2 a acestui topic ca sunt probleme la programarea atmega 16PU si ca trebuie facute modificari la placa adaptoare...eu nu le-am mai gasit(aceste modificari),poate le reposteaza cineva...varianta construita de mine e cea postata de @nel65...please help !!! Editat Ianuarie 23, 2018 de armand Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Probabil că această imagine te interesează... Link spre comentariu
armand Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 DA [email protected] pentru ajutor... Link spre comentariu
armand Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) OK,acest "OpenProg"...l-am testat pe un laptop vechi p3 Acer Travelmate C529 cu win xp profesional...pe un desktop Microstar cu 3Ghz tot cu win xp prof si pe un laptop Lenovo ideapad 151BR cu win 8.1 pro...toate bune si frumoase mai putin faptul ca nu-mi vede smd 93C56A pe nici -unul din calculatoare...in rest OK la PIC-uri si AVR-uri Am folosit softul opgui 0.10.0 si gtk2-runtime-2.24.10-2012-10-10-ash pe toate ...sa nu uit smd-ul (SOP-8 capsula) tip 93C56A l-am bagat in soclul pentru eeprom de pe placa de baza a programatorului..cred ca nu-i plac smd-urile ...la fel nu-l vede nici clona Pickit-2...singurul programator pt.smd-uri care merge la mine este acesta de aici http://www.comunidadelectronicos.com/proyectos/eeprom.htm... si pprobat cu softurile Icprog sau PonyProg...apropo de softuri cineva spunea ceva de WinPic800...ce setari a facut ca la mine nu merge cu OpenProg... Editat Ianuarie 25, 2018 de armand Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum