Depanatoru Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 (editat) Nu stiu de ce nu luati ce trebuie direct de pe pagina oficiala http://openprog.altervista.org/OP_eng.html , aproape jos de tot la Downloads. Acolo e exact cum trebuie ca sa fie scris . La PIC-uri nu se umbla deloc la fusebits , sunt inclusi in hex Ledul trebuie sa pulseze , mai des cand nu e instalat si stabilita legatura cu PC-ul si cam o data pe secunda cand e OK . Citeste instructiunile si pasii de urmat, nu mai stiu daca nu trebuie instalat ceva inainte pe PC , ca sa-l recunoasca si sa se poata instala propriuzis Editat Iulie 25, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Si eu am crezut initial ca trebuieste instalat un driver inainte dar nu prea este asa. In momentul in care se lanseaza interfata programatorului se instaleaza automat ceeace este necesar si la terminarea sesiunii de lucru driverul respectiv. Daca vreti sa il vedeti, dupa ce conectati programatorul la portul USB verificati in Device manager. Programatorul functioneaza excelent, eventualele neajunsuri pot sa apara doar din motive constructive. @nel a facut o treaba excelenta cu acea extensie pentru PIC-uri deoarece se elimina un adaptor in plus pentru nevoile obisnuite. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 nel65 tot ce face face excelent , este un perfectionist si impartaseste lucrarile cu toata lumea , lucuru care nu poaate decat sa ma bucure va recomand si esr lc metru facut de el Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 In mod cert. ESR=metrui nu il stiu Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 In mod cert. ESR=metrui nu il stiu http://www.elforum.info/topic/94119-lc-esr-meter-atmega8a-pu/ acum da Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Multumesc, acum il stiu! Daca nu m-ar indinsponibiliza cumplita lene pe care mi-o induce caldura asta m-as apuca de lucru imediat. Am facut mai demult originalul si ma servesc de el destul de bine dar sunt cutiossa vad cum merge si varianta cu ATmega. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 originalul nu ;l-am facut dar varianta asta iti zic eu ca e ok chiar bate la esr cu cele de fabrica Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Am inteles. Il voi face, mi se pare mai comod de realizat datorita oscilatorului separat. Sa treaca zilele astea fierbinti si il incropesc si eu. si eu. Link spre comentariu
pinky Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Am impresia ca vorbiti off topic despre ESR metru in topicul dedicat Openprog. Daca nu va e cu suparare, mutati-va conversatia in privat sau in topicul dedicat.Multumesc. Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti. cea din dreapta Link spre comentariu
mosu20 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 (editat) Acea iconita indica, daca imi amintesc bine, conectarea driverului openprog. Se poate verifica id Device Manager (nu am lucrat cu Win7 asa ca s-ar putea sa spun prostii) . Editat Decembrie 29, 2015 de mosu20 Link spre comentariu
niculae Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti. Fotografie-0022.jpg cea din dreapta Salut si la multi ani la toata lumea! Deci daca rulezi win7 cand vrei deschizi open prog, klick dreapta pe iconita si ruleaza aplicatia cu run administrator. La mine pe W7 asa merge, pe XP nici o problema. Multumesc lui @nel pt acest prog minunat si util. Bafta tuturor pe anul acesta! Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Am incercat sa reprogramez un supermultitester de la taxdoru cu acest programator si nu mai afisaza nimic.Am acest programator si openprog.Unde am gresit? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 pune inca odata atmega in programator si vezi daca il poti citi Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 salutare! imi poate vinde cineva, va rog, cablajele pentru varianta lui nel65? ma refer la placa de baza si la adaptoare...am nevoie relativ urgent de adaptor pentru atmega8, dar nu strica sa am si celelalte adaptoare. multumesc si scuze daca am fost off-topic! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum