Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator OpenProg

nel65

Postări Recomandate

Nu stiu de ce nu luati ce trebuie direct de pe pagina oficiala http://openprog.altervista.org/OP_eng.html , aproape jos de tot la Downloads. Acolo e exact cum trebuie ca sa fie scris . La PIC-uri nu se umbla deloc la fusebits , sunt inclusi in hex

Ledul trebuie sa pulseze , mai des cand nu e instalat si stabilita legatura cu PC-ul si cam o data pe secunda cand e OK .

Citeste instructiunile si pasii de urmat, nu mai stiu daca nu trebuie instalat ceva inainte pe PC , ca sa-l recunoasca si sa se poata instala propriuzis

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Si eu am crezut initial ca trebuieste instalat un driver inainte dar nu prea este asa. In momentul in care se lanseaza interfata programatorului se instaleaza automat ceeace este necesar si la terminarea sesiunii de lucru driverul respectiv. Daca vreti sa il vedeti, dupa ce conectati programatorul la portul USB verificati in Device manager. Programatorul functioneaza excelent, eventualele neajunsuri pot sa apara doar din motive constructive. @nel a facut o treaba excelenta cu acea extensie pentru PIC-uri deoarece se elimina un adaptor in plus pentru nevoile obisnuite.

Link spre comentariu

nel65 tot ce face face excelent , este un perfectionist si impartaseste lucrarile cu toata lumea , lucuru care nu poaate decat sa ma bucure 

va recomand si esr lc metru facut de el

Link spre comentariu

Multumesc, acum il stiu! Daca nu m-ar indinsponibiliza cumplita lene pe care mi-o induce caldura asta m-as apuca de lucru imediat. Am facut mai demult originalul si ma servesc de el destul de bine dar sunt cutiossa vad cum merge si varianta cu ATmega.

Link spre comentariu

Am impresia ca vorbiti off topic despre ESR metru in topicul dedicat Openprog. Daca nu va e cu suparare, mutati-va conversatia in privat sau in topicul dedicat.Multumesc.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un  laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti.     post-201519-0-67657800-1451388932_thumb.jpg  cea din dreapta

Link spre comentariu

Acea iconita indica, daca imi amintesc bine, conectarea driverului openprog. Se poate verifica id Device Manager (nu am lucrat cu Win7 asa ca s-ar putea sa spun prostii) . 

Editat de mosu20
Link spre comentariu

Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un  laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti.     Posted ImageFotografie-0022.jpg  cea din dreapta

Salut si la multi ani la toata lumea!

Deci daca rulezi win7 cand vrei deschizi open prog, klick dreapta pe iconita si ruleaza aplicatia cu run administrator.

La mine pe W7 asa merge, pe XP nici o problema.

Multumesc lui @nel pt acest prog minunat si util.

Bafta tuturor pe anul acesta!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

salutare! imi poate vinde cineva, va rog, cablajele pentru varianta lui nel65? ma refer la placa de baza si la adaptoare...am nevoie relativ urgent de adaptor pentru atmega8, dar nu strica sa am si celelalte adaptoare. multumesc si scuze daca am fost off-topic!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări