Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator OpenProg

Postări Recomandate

Nu stiu de ce nu luati ce trebuie direct de pe pagina oficiala http://openprog.altervista.org/OP_eng.html , aproape jos de tot la Downloads. Acolo e exact cum trebuie ca sa fie scris . La PIC-uri nu se umbla deloc la fusebits , sunt inclusi in hex

Ledul trebuie sa pulseze , mai des cand nu e instalat si stabilita legatura cu PC-ul si cam o data pe secunda cand e OK .

Citeste instructiunile si pasii de urmat, nu mai stiu daca nu trebuie instalat ceva inainte pe PC , ca sa-l recunoasca si sa se poata instala propriuzis

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Si eu am crezut initial ca trebuieste instalat un driver inainte dar nu prea este asa. In momentul in care se lanseaza interfata programatorului se instaleaza automat ceeace este necesar si la terminarea sesiunii de lucru driverul respectiv. Daca vreti sa il vedeti, dupa ce conectati programatorul la portul USB verificati in Device manager. Programatorul functioneaza excelent, eventualele neajunsuri pot sa apara doar din motive constructive. @nel a facut o treaba excelenta cu acea extensie pentru PIC-uri deoarece se elimina un adaptor in plus pentru nevoile obisnuite.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un  laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti.     post-201519-0-67657800-1451388932_thumb.jpg  cea din dreapta

Link spre comentariu

Am construit si eu acest programator.Am un PC cu windows xp instalat.La acesta am incercat sa scriu memorii tv si merge.Am un  laptop cu windows 7 instalat si nu pot scrie cu el.Imi vede programatorul in schimb nu pot incarca dumpuri din calculator.Cu binary files nu il vede in schimb il gasesc cu all files.Il deschid dar imi da o eroare si imi apare si o iconita pe deskop in felul asta.Nu stiu daca ma intelegeti.     Posted ImageFotografie-0022.jpg  cea din dreapta

Salut si la multi ani la toata lumea!

Deci daca rulezi win7 cand vrei deschizi open prog, klick dreapta pe iconita si ruleaza aplicatia cu run administrator.

La mine pe W7 asa merge, pe XP nici o problema.

Multumesc lui @nel pt acest prog minunat si util.

Bafta tuturor pe anul acesta!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări