Darden Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 va salut,cu respect! acest nokia x6 a suferit un soc mecanic,dupa ce a cazut destul de bine,de la un etaj la altul! nu a dat nici un simptom ca s-ar defecta ceva,dupa cazatura! dar,dupa cateva saptamani imi pica semnalul de tot! am observat ca daca torsionam putin telefonul,semnalul revenea si se pierdea doar daca miscam mai tare de telefon sau daca tineam tel in buzunar,unde avea parte de torsionari,oarecum! intrebarea este daca aveti o schema a placii de baza,nu stiu ce si unde sa verific,in rest telefonul e functional! in ultimul timp nu mai functioneaza nici chestia cu miscatul,nu mai are semnal deloc! va multumesc! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Posibil un contact imperfect pe placa, trebuie dus la service si incalzita placa pt a se reface contactu imperfect. Link spre comentariu
Darden Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 multumesc pt raspuns,e un defect tipic,din cate am vazut,de asta am crezut ca stie cineva sa ma directioneze,cat de cat,spre defect! multumesc! Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Pune flux in zona de rf , si dai cu aer cald , verifica daca exista microfisuri in zona pa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum