danb1974 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Camera nu costa cit un rpiEx. de pret: rpi model b costa GBP31.20 iar camera GBP19.24 (la RS) Link spre comentariu
aygun Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Daca tot se vrea camera de supraveghere probabil ca se vrea si un night vision. Posibil un HD de la 720p in sus pe camera respectiva , daca nu chiar 1080p sa ai detaliu cu infractorul. Camera de la ei este de 720p si consider ca e suficient ptr o supraveghere video. http://tinyurl.com/kpwbj2j 179,00 RON (TVA si Fan Courier incluse) Asa se vede la rezolutie maxima: Link spre comentariu
aygun Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 viewtopic.php?f=39&t=128172&p=1305751#p1305751Explic in link-ul de mai sus ce se poate pune elegant pe R Pi . Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Inca unul http://cubieboard.org/ Pretul in europa sare de 60 de euro si asta fara transport, asa ca tot rpi ramine varianta de buget Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 O alternativa la Raspberry PI, apropiata ca pret ar fi MarsBoard: -Varianta cu procesor A10 - 49$: http://www.hotmcu.com/marsboard-a10-dev-board-p-59.html?cPath=33 -Varianta cu procesor A20 - 58$: http://www.hotmcu.com/marsboard-a20-dev-board-p-60.html De notat faptul ca transportul este gratuit in ambele cazuri Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Misto ca are sataDoar ca o sa platesti si tva cind o ridici de la op vamal, deci incepi de la $61 Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 asta ma intrebam si eu....daca nu sunt baieti intelegatori chinezoii saq treaca ca si valoare 10 dolari, stiu si ei despre ce e vorba cu taxele postale, cel putin cei de pe Ebay stiu si scriu in corpul anuntului ca la expedierea coletului vor trece suma maxima de 10 dolari.Chiar la 61 de dolari nu este o suma mare avand in vedere preturile practicate de farnell romania, comet electronic sau Robofun la produse similare (surogatele Raspberry Pi)In zona cu pini am vazaut ca se poate conecta si VGA (printre multe alte interfete ...LCD, CSI0, CSI1, SPI1, SPI2, PS2, TWI0, TWI1, SDIO3, IRDA, CVBS, UART,CTP, ADC 0,1, LINE IN, JTAG)Mai lenes ca raspi nu poate fi... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Sa inteleg ca aveti un modiv intemeiat pentru care nu va plac castravetii ? (a se citi "bulgarii") Link spre comentariu
MaxSteel Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 da, pretul mai mic al placii despre care am vorbit mai sus comparativ cu cel al produselor similare din gama Olinuxino (banuiesc ca la asta te referi) Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2013 La R Pi nu e vorba de lenevie ci de lipsa surselor ptr GPU.Asta ar debloca multe si ar face R Pi-ul mai fluent .Vezi ce au facut baietii cu Wayland si cum au inceput majoritatea distributiilor ptr R Pi sa il includa.Lucru deloc de neglijat. Link spre comentariu
godFather89 Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 La RPi problema majora e USB-ul!Incercam sa fac o interfata pentru un DAC (un OLED grafic + rottary encoder pe USB) pentru reglare volum si selectie intrare (4 optice, 4 coaxiale). Toate bune si frumoase, se comporta foarte bine, interfata fluida, cu animatii.Am zis ca daca tot e linux sa ii pun si un USB->SPDIF, bluetooth (sa asculti si muzica de pe tableta/telefon), stocare si mpd (sa asculti muzica si fara calculator eventual radio).Deci ar fi asa:USB:-stocare (SSD - 64 GB) - deocamdata de test ca va trebui unul mai mare-wireless-bluetooth-USB->S/PDIF-rotary encoder (practic un mouse)GPIO:-OLEDProblema e ca Pi-ul nu face fata la atatea dispozitive USB (CPU-ul are un load maxim de 40-50% in situatia asta). De indata ce incepe stream-ul pe USB (de pe card) catre interfata USB->S/PDIF celelalte dispozitive (in special mouse-ul) sunt cam ignorate. Probabil se pierd pachete, nu e suficient de rapida interfata USB sau ceva de genul. Am incercat si cu parametrul care seteaza USB-ul ca 1.1 dar nu mai merge deloc.Ma gandeam sa incerc cu un alt linux board dar nu stiu cu care... Si nu as comanda prin posta romana ca am mai avut ceva experiente neplacute. Cred ca un MarsBoard cu SATA ar fi ideal. Are cineva de vanzare? Link spre comentariu
danb1974 Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Alternativ cauta un thin client second handEu pt mpd / radio prin mplayer folosesc unul mai vechi de la hp, procesor via la 700mhz, retea, usb-uri, nu are sata, doar o mufa mini ide in care am infipt un flash pe care e instalat un ubuntu server curatat de tot ce nu-mi trebuia (scula e cit se poate de pc, cu bios, port vga, ps2, sunet)Da scula e mai mare decit un rpi dar vine in carcasa decenta, racire pasiva, mufe pe spateLa rpi poti sa-i faci overclock oficial la 1ghz, eventual cu un radiator mic-mic pe "procesor" (de fapt soc, system on a chip) Link spre comentariu
godFather89 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Pana la urma asa am facut si eu. Am gasit un Neoware CA21 (e cam identic cu ce ai tu) care pare a fi foarte ok pentru ce am nevoie. Acum e usor mai complicat ca trebuie sa fac interfata usb pentru oled si I2C dar in rest se misca destul de bine.Mersi Link spre comentariu
khrystyan Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Va salut baieti! Stiu ca topicul nu prea a mai fost activ, insa sunt interesat sa cumpar un Cubieboard. Daca are cineva de vanzare sa lase mesaj aici sau sa ma contacteze. Am un Raspberry Pi, modelul cu LAN si 512MB ram. Nu este deloc lenes cum ar spune unii, am ales din meniul lui modul "Turbo" care duce CPU la 1Ghz si ridica frecventa si la GPU si RAM, si in completare cu un Card de 8GB, Class 10, numai lenes nu pot spune ca este. Il dau nu pentru ca nu imi place de el, ci din cauza ca nu exista Android pentru el. :( De aceea ma intereseaza Cubieboard. Il importa vreun magazin online in Romania? Nu am vazut la noi in tara decat pe la terti, care fac "bisnit" pe siteuri cu anunturi gratuite. Link spre comentariu
riderinblack Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Posteaza la sectiunea Cumparari..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum