Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 2n3055

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am gasit clorura ferica:D.A fost 9.5lei 0.5l dar acm nu stiu de unde sa fac rost de foaie lucioasa pt pcb.Am cautat prin magazine si era 300 de mii mute foi si nu vreau sa dau atat de multi bani pt ca mie nu imi trebuie decat un sfert de foaie:D Am auzit undeva ca pot folosi si de la altceva.Unii foloseau foaia ramasa de la autocolantul de la papetarii.O fi bun?Astept raspunsuri:D

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am facut pcb-ul :dans: L-am scos la imprimanta laser la un vecin pe foaie de revista de la practiker :da Dar m-am cam grabit la procedeul cu fierul de calcat(trebuia sa calc mai mult cu fierul de calcat).Si dupa ce mi-a venit mie ideea sa iau o scobitoare si sa fac cu vopsea traseul care nu iesise.Si spre surprinderea mea a iesit.A iesit chiar foarte bine avand in vedere ca e primul pcb facut de mn:D.Dupa ce o sa lipesc toate piesele pe placa o sa revin cu poze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări