Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 2n3055

Postări Recomandate

Salut sunt nou pe acest forum si as vrea sa ma apuc de o statie de 15-20w cu tranzistori.De preferat 2n3055 pt ca ai am deja.Cine are scheme si vrea sa ma ajute si pe mine sa gasesc o schema cat de cat buna va rog frum sa ma ajutati.Schemele ar fi bine daca ar fi cu bc (bc139/bc140)si cu piese cat de cat ieftine.Practic electronica de 5 ani asa ca nu sunt incepator :d ,pot face i scheme mai complicate Multumesc:D

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu cautam niste scheme care sa se alimenteze simetric la vreo +-20v Cam cum este statia Electromures 2x15w.Intotdeauna m-am cam ferit de amplificatoarele cu alimentare asimetrica pt ca au condensator pe iesire si scade calitatea sunetului.Am cautat pe net dar erau numai scheme de 100w,70w,50w.Eu vreau o statie de camera de cel mult 35w reali :d

Link spre comentariu

35w pe impendanta de 4 ohmi.Sigur ca accept cadourile:D,eram nebun sa zic nu:)) :nebunrau: Pot sa pun id meu aici pe forum? (nu am citit instructiunile cand mi-am facut contul si nu vreau sa am probleme:D) Vreau sa iau cat mai repede kiturile sa ma apuc sa le restaurez :freaza: ."Sir john red" nu am nimic impotriva ca alimentarea sa fie diferentiala,pot face scheme si mai complicate:D nu sunt chiar asa de incepator:D.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări