Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

14

• vicelord

9

• andiy

6

• Blind

5

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Nu stiu daca la altii merge download-ul, dar la mine nu prea.

si am conexiune buna la net

am o nelamurire - tu nu ai zis ca ti-au mers linkurile turcesti si le-ai luat pe toate ? edit by TARA

De pe link-urile turcesti am luat toata colectia de Elektor. La vremea cand mergeau. Acum nu mai stiu care e situatia.

Cand am spus ca la mine nu merge download-ul ma refeream la link-urile date de tine, TARA. Dar e Ok. Nu stiu daca o sa am timp vreodata sa citesc toata doscumentatia care o am in calculator (mai ales ca electronica e doar un hobby, iar meseria mea nu prea imi mai lasa timp de distractii...). Asa ca, deocamdata am incheiat-o cu download-ul.

PS: scuze, dar nu stiu de ce a iesit asa mare scrisu'

Link spre comentariu

cartitza ... scria clar acolo, sunt valabile doar o perioada limitata , imi pare rau , nu am timp sa trimit atata informatie mereu, cine a fost pe faza le-a luat mai am multe insa nu am timp sa le pun

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca aveti nevoie de spatiu pentru upload, va recomand sa intrati pe site la evolva, si sa va faceti cont. Veti obtine gratis spatiu de 1GB pe care il puteti folosi cum doriti. De asemenea aveti si acces FTP.

Linkul pentru hosting la evolva este http://www.evonet.ro/

Pentru cei care doresc revista conex electronic din 2003, o puteti gasi pe dc++, eu acolo am gasit-o, insa sunt foarte putini useri care au asa ceva la share.

Daca este cineva interesat, postati aici si o voi pune la mine pe site (momentan mi-e lene sa fac modificari la pdf-uri, sa iasa mai mici) :weedman:

Later edit:

Am vrut sa pun o parte din ce aveam pe site, insa nu imi merge uploadul :axe:

Cred ca o sa imi fac pana la urma cont la evolva si pun acolo. Googlepages sucks!!!

Link spre comentariu

Hmm....se pare ca nimeni nu are nevoie de revistele conex club din 2003

Oricum, in cazul in care va mai avea cineva nevoie...se gasesc AICI

Scuze pentru lipsa de interfata, insa abia astazi mi-a fost activat contul si nu am avut cand sa fac un design calumea...zilele astea sper sa am timp :smt024

Link spre comentariu

Defapt am scris C onex club, nu stiu cum de a aparut magazin club acolo. Am dat la editarea postului si culmea....scrie C onex club, nu magazin club cum apare pe forum. :death:Damn, se pare ca e de la scriptul forumului...

Link spre comentariu

Da, asa se pare...Aiurea rau...ca un search pe forum si o sa vezi cat de aiurea apar toate posturile in care se vorbea de revistele respective...Daca citeste cineva zice ca suntem toti niste paraleli :smt005Later edit: Din cate am vazuto, toate numele de magazine au fost inlocuite cu "magazin" :rolleyes:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări