Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

14

• vicelord

9

• andiy

6

• Blind

5

Top autori în acest subiect

nu merg torentele aleaError: Can not resolve host address. in Tracker: udp://tracker.bitcomet.net:8080/announce

Eu le-am dat jos pe toate. O sa incerc sa le postez undeva daca exista interes pentru ele. Sa vad und si cand am timp.
Link spre comentariu

stiu cu ce program am si eu cometa de vreo 2ani pe pcastepta revistele de la andiy sau macar sa nu spuna cum a reusit sa le ianenea Tara mai jos un pic fata de torrentul cela de 4kb sunt ceva lincuri la arhive care formeaza cd-uri cu colectia de reviste problema e ca linkurile nu prea merg adica bagi linku si ajungi pe o pagina scrisa in turceste sau cam asa ceva :finga:

Link spre comentariu

astepta revistele de la andiy sau macar sa nu spuna cum a reusit sa le ia... nenea Tara mai jos un pic fata de torrentul cela de 4kb sunt ceva lincuri la arhive care formeaza cd-uri cu colectia de reviste problema e ca linkurile nu prea merg adica bagi linku si ajungi pe o pagina scrisa in turceste sau cam asa ceva :finga:

Cand le-am dat jos mergeau link-urile alea turcesti. si asta se intampla week-endul trecut. practic acolo sunt niste arhive cu split.
Link spre comentariu

Care stiti cum merge CD-ul din 95 , 96 pe XP ? Mie imi da ceva erore .

La mine merg ambele pe XP fara probleme.

stiu da acu nu mai merg poti intra pe dc sau pe ceva sa mi le dai si mie prayer

as putea sa le share pe dc , dar parca as prefera sa le uploadez pe un ftp. din partea mea, toata disponibilitatea. le pun la dispozitie oricui. ramane doar sa gasiti o solutie de upload
Link spre comentariu

Nu stiu daca la altii merge download-ul, dar la mine nu prea.

si am conexiune buna la net

am o nelamurire - tu nu ai zis ca ti-au mers linkurile turcesti si le-ai luat pe toate ? edit by TARA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări