marian marian Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 va salut. am un difuzor pioneer w307d2 si vreau sa fac o cutie care sa combine bass reflex cu passband.stiu ca facea o firma care era vis a vis de mall vitan cand sa deschis mallu si ei confectionau subwoofere de genu asta cu difuzoare clarionvolumul recomandat de pioneer w307d2pentru sealed este de 35,4 litri pentru bass reflex este de 46,7 litri si port de 76mm diametru si 152 mm lungime iar pentru passband este de 25,5 litri cu 25,5 litri si port de 76 mm diametru si 89 mm lungime Acum cat ar trebui sa maresc sau sa micsorez partea din spate a difuzorului (bass reflex) si cat ar trebui sa micsorez sau maresc partea din fata a difuzorului (passband) diferenta dintre sealed si bass reflex este de 11,3 litri Link spre comentariu
marian marian Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 asa aratau incintele lor boss parca se numea firma din cate imi aduc aminte Link spre comentariu
marian marian Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 ca volum mi-a zis cineva care a lucrat in domeniu sa fac partea din spate a difuzorului (bass reflex) de 36,8 litri si fata difuzorului(passband) de 25,5 litri si mam gandit la doua modele de cutie eu as alege primu model. care sa o aleg? Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Fa un exercitu de calcul cu winisd si vei vedea ce iti rezulta .De ce te pasioneaza bandpass ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum