Vizitator danion52 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 buna ziua tuturor,am si eu o problema ce alimentator foloseste routerul huawei hg658? deoarece sa ars si nu mai scrie pe acesta sa sters. cc sau ca? stiu ca 12 v dar in rest nimic.multumesc mult. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 dacă scrie 12v pe el atunci un alimentator de 1000mA care se găseşte peste tot e potrivit. Vezi ce faci cu, conectorul să se potrivească. Link spre comentariu
geomx Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 mai mult ca sigur este cc si cel mai probabil (+) este in centru mufei ca amperaj iti recomand sa cauti unul de cel putin cat a avut cel initial.... 2000mA este mai mult decat suficient esti sigur ca doar alimentatorul a avut de suferit..... adica routerul a scapat? Link spre comentariu
Vizitator danutsmartdan Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 salut! alimentatorul e in comutatie si are la iesire tensiunea de 12v cc ,1500mA,poate sa fie si 2000mA cu plusul in centrul mufei,in nici un caz nu folosi unul nestabilizat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum