Vizitator Timofte Silviu Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 Salutare la voi baieti am si eu o intrebare se merita dif asta http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3399 pus pe un kit de la d-nul Vasile de 2X150? Sau ce anume recomandati voi pentru kit ul de la d-nul Vasile de 2x150 Sau ce recomanda d-nul Vasile ca dif petru kit ul asta? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 In ce aplicatie va fii fol acel difuzor? Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 Sonorizare sali mici si mijlocii Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 dif de la paudio :rolleyes: cu niste drivere adecvate, poate fi folosit intrun fullrange destul de puternic. La partea de amplificare vei sta cam slab. Cu 150W abia vei misca membrana :smt001 Iti recomand sa folosesti amplificatoare de 400W@8hompretu e mai mic , in comparatie cu alte surse :rolleyes: Link spre comentariu
piglett Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 mi se pare ca acel dif e facut de Panasound Timisoara......si.....vaaaaaaaaiiiiiiii ce suna.parerea mea! Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 ai fost pe ceva terasa :drinkers: ?, eu acuma am venit de la :drinkers: si zic ca ala ii p audio toata ziua Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 Da, este PAudio si daca vrei sa cumperi si mai au in depozit pot sa ti le dau mai ieftinake cu 5% ca si pe site si anume cu fix 2736000 lei vechi :rock: Merge perfect pe kitul ala. Deci cumperi tot de la mine si te-ai scos.... ieftin si bun. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 de unde esti ? Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Galati Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Aha, se pot trimite prin curierat fara nici o problema. La difuzoare nu este valabila oferta ca nu le mai au in depozit ci doar 2 bucati pe la un magazin din tara. Incearca sa le comanzi de le ei, poate ai noroc.Eu plec in concediu saptamana viitoare. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Inca o varianta buna pentru kitul ala esta difuzorul asta http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=106 in combinatie cu acest driver+o goarna http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=82 Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 K am sa vad ce o sa fac dar momentan astept sa ajunga kit ul de la tine Vasile tot pt Galati ala de 2x150w sa vad cat de repede se strica un eurotec , sa am motive sa cumpar alte difuzoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum