Luca Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 @doru77 Toate sculele sunt in stare originala nereparate si perfect functionala. Amplificatoru care a fost testate boxele este un sony ta-f570es gama de varf de la sony ce are 120w+120w rms in 4 ohmi W ce ai are din plin si o putere de varf DIN 1 Khz de 175w+175w, si cu un cap serie sony ta-f830es ce cantareste 24,5 Kg si are 180w+180w rms in 20hz-20khz si un filtraj de 4 X 18.000 Uf (Conzi cat cutia de bere) suna identic pe bass pe aceleasi boxe pana la cat suporta ele 100w din Am si un filmulet cu boxele si amplificatoarele in cauza: MI9jd6ysVD0 Link spre comentariu
doru77 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Ma refeream in general la boxele cu compresie, nu la ale taleIn ce le priveste pe ale tale, sa le stapanesti sanatos si sa le asculti cu placere! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Ah, amplificatoarele astea de la Sony... :40In mainile unui nepriceputeanu, solutia incinta inchisa prezinta un car de dezavantaje. Este pur si simplu o solutie extrem de greu de controlat... dar, ceea ce nu stiu fanii lui gutza, e ca, incinta inchisa are cele mai bune caracteristici tranzitorii, controleaza mai bine excursia, are distorsiuni reduse in banda frecventelor f. joase... sa nu uitam de difuzoare, trebuie sa ai Fs/Qes <50, ca sa-l folosesti in incinta inchisa.Dar, nu ne lecuim deloc. Ajungem iar la comparatii penale... de ce? PENTRU CA SUNTEM DIFERITI, AVEM PLACERI, PASIUNI SI NEVOI DIFERITE... Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 nomikos spuse:Dar, nu ne lecuim deloc. Ajungem iar la comparatii penale... de ce? PENTRU CA SUNTEM DIFERITI, AVEM PLACERI, PASIUNI SI NEVOI DIFERITE...Ai dreptate! As mai adauga: EDUCATIE diferita ( sau carentze ale ei, diferite).Uneori, oricat ne-am stradui sa stabilim niste repere, repetand lucruri dovedite ca valabile, teoretic si practic, este imposibil sa nu se gaseasca "o minte odihnita" care sa nu o ia pe campiile acusticii pe diagonala!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Daca tot e offtopic si sper ca de data asta nu o sa mai spliteze moderatorul cum doreste el; Daca mie imi place Lambada...sunt habarnist la cum tre' sa sune muzica? Sau tre' sa ascultam cu totii...ce? Ceaikovski, Brahms, Wagner....sau hip=hop? sau Diana Krall? Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 @fluffy37 Compresie & Horn = Lipsa de bass Bune pt ascultat muzica gen Lambada Parerea mea ....Am facut referinta la lambada pt ca este o melodie ce nu are Bass puternic spre deosebire de alte melodii din aceasi perioada, numai zic de melodiile noi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Carmina Burana are un bass...incredibil , la mare fix pentru boxele cu bas manelistic , adica BR pentru muzica lautareasca ! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Victor, ma indoiesc ca oricare din sculele amintite pe aici poate sa reproduca corect asa ceva. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 In viziunea unor habarnisti , este posibil doar cu boxe BR , avand difuzoare SAL sau alte petarde . Link spre comentariu
Vizitator aurelianr Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 boxele le vazusem pe craiova forum. Inca nu am avut timp ca sa le testez. Eu ascult folk, clasica, chitara clasica si nu cred ca acele grunding uri mi se potrivesc. mai vazusem niste itt uri (H2 -70) { http://www.radiomuseum.org/r/itt_hyperion_h2_70.html } la acelasi pret doar ca erau pe 4 ohmi iar la volum mare sunau cam pitigaiat. Am mai vazut niste dual uri dar erau pe 6 ohmi si aveau difuzoarele prinse cu cleme si din acest motiv vanzatorul a refuzat sa le desfaca. Nu cumpar decat din craiova datorita motivului pot testa boxele cu aplificatorul meu. deci nu dati linuri de pe ok... decat daca sunt vanzatorii din craiova. P.S.: Ii multumesc lui zal pt cablajul de inlocuire a stk ului 0029 cu montajul facut de el cu 2 tranzistori rezistente si diode. Amplificatorul meu technics SA-200 e super acum. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Să-l foloseşti sănătos! Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Este fals tot ce ai scris mai sus,Evident ca e in navigare libera pe net.I-am explicat oarecum aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=242&t=139608&p=1220591#p1220591 ca greseste fundamental.In timp am vazut ca da tot felul de sfaturi care mai de care mai folcloristice.Daca este apreciat ceea ce spune este numai din cauza nivelului general al intrebacilor. Dar din pacate majoritatea sfaturilor nu au un fundament tehnic solid.Probabil de-asta 95% din boxele moderne sunt facute in system bass reflex.Pentru ca din punct de vedere al lantului de productie sunt mai simplu de construit si au tolerante mai mari daca gresesti incinta. Motorul difuzorului e mai abordabil decit la compresie. Adica sunt o solutie usoara din punct de vedere industrial, mass-production. Link spre comentariu
Vizitator JosefThePlayer Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nu e invers? Difuzoarele pentru incinte de compresie au motor putin mai slab, incintele nu au port , si cu +/- 10% la volumul incintei de compresie nu se schimba mare lucru din ce am vazut eu. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Probabil de-asta 95% din boxele moderne sunt facute in system bass reflex.Pentru ca din punct de vedere al lantului de productie sunt mai simplu de construit si au tolerante mai mari daca gresesti incinta. Motorul difuzorului e mai abordabil decit la compresie. Adica sunt o solutie usoara din punct de vedere industrial, mass-production.Am intalnit oameni care efectiv cautau "gaura" la boxe. Se pare ca daca nu au "gaura" aia nu vor avea bass. Industria va da oamenilor ce vor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum