Vizitator aurelianr Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Salut, Am gasit niste boxe philips de vanzare pe un site si as vrea sa stiu daca are cineva un manual pentru ele: http://philips.pytalhost.com/philips80/ ... 80-027.jpg Ma interseseaza manualul ca sa mi dau seama daca s a umblat in ele sau nu. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Daca ar fi in stare buna , nu mai astepta ! Sunt excelente ! Link spre comentariu
Vizitator aurelianr Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Daca ar fi in stare buna , nu mai astepta ! Sunt excelente !multumesc pt raspuns. maine le probez pe un technis sa 200 Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Daca sunt cele de pe OK***II pe care le-am vazut si eu nu le cumpara.Au difuzoarele de joase inlocuite si sunt pa-pa. Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Celalalte de pe Craiovaforum -aceeasi problema. Difuzoare de unitra .Boxele astea devin gunoi dupa orice improvizatie de genul. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Mai bine te orientezi spre Grundig, Se gasesc tot cam pe la acelasi pret si sunt mai bine construite si foarte probabil tweeterele si medile lor de matase suna mai bine cevat cele de plastic ce le are Philips, singuru avantaj ce lar avea Philips este ca are bass reflex si multe modele de la ei sunt pe 8 ohmi, cei de la grundig nuprea au facut cu bass reflex si pe 8 ohmi. Niste boxe Grundig BOX 1600a cu bass de 25 cm si 100w rms, sunt la vanzare acum pe ok....ro Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 singuru avantaj ce lar avea Philips este ca are bass reflex si multe modele de la ei sunt pe 8 ohmi, cei de la grundig nuprea au facut cu bass reflex si pe 8 ohmiDe ce este un avantaj incinta bass-reflex? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Se aud mai bine manelele !!!Sper ca stiti de gluma . Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Nu cred, manelele se aud mai bine pe "boxe topogan" Dar chiar sunt curios care e avantajul incintelor bass-reflex in viziunea lui lucaionut . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Pai doar din boxe cu port de bass reflex se aude acel bas manelistic , care incanta sufletul lautarilor , de asta 99% din lautari au boxe bass reflex . Restul de 1% ( fiind total analfabeti din punct de vedere tehnic ) nu stiu ca de fapt si ei au asemenea boxe... Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 singuru avantaj ce lar avea Philips este ca are bass reflex si multe modele de la ei sunt pe 8 ohmi, cei de la grundig nuprea au facut cu bass reflex si pe 8 ohmiDe ce este un avantaj incinta bass-reflex? Din cate stiu eu incintele bass reflex au urmatoarele avantaje net superioare: 1. Raspuns mai bun la frecventele joase. 2. Spl mai mare. (de multe ori si cu 3 db pe aceasi incinta) 3. Distorsiuni mai mici la puteri mai mari datorita presiuni mai mici in interioru cutiei. 4. Vibratii ale cutiei mai mici datorita presiuni mai mici in interioru cutiei. 5. Difuzoru poate primi o putere mai mare (datorita ventilari mai bune si raciri mai bune ce o face datorita cursei mari ale membranei) Probabil de-asta 95% din boxele moderne sunt facute in system bass reflex. Link spre comentariu
oaki Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Un test gen 2+2=... ar fi util la inregistrarea pe forum. Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 si sa intre numai cu raspunsul 5 Link spre comentariu
Yoshiro Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Din cate stiu eu incintele bass reflex au urmatoarele avantaje net superioare: 1. Raspuns mai bun la frecventele joase. 2. Spl mai mare. (de multe ori si cu 3 db pe aceasi incinta) 3. Distorsiuni mai mici la puteri mai mari datorita presiuni mai mici in interioru cutiei. 4. Vibratii ale cutiei mai mici datorita presiuni mai mici in interioru cutiei. 5. Difuzoru poate primi o putere mai mare (datorita ventilari mai bune si raciri mai bune ce o face datorita cursei mari ale membranei) Probabil de-asta 95% din boxele moderne sunt facute in system bass reflex. Este fals tot ce ai scris mai sus, dar probabil nu vrei decat sa starnesti certuri. Eu iti cer sa argumentezi cele 5 avantaje sau sa faci trimitere la materiale ce suporta cele spuse de tine, sau macar sa introduci anumite conditii initiale care ar satisface cele scrise de tine. Fraze de genul: "datorita ventilari mai bune si raciri mai bune ce o face datorita cursei mari ale membranei" nu reprezinta un argument. Daca nu poti face trimitere la un material publicat accept si determinari proprii in acest sens. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 @Yoshiro Am formulat altfel. Din cate stiu eu incintele bass reflex au urmatoarele avantaje net superioare: 1. Raspuns mai bun la frecventele joase. 2. Spl mai mare mai ales in jurul frecventei de acord chiar si cu 3 db. De ce ? Findca foloseste si energia radiata de spatele membranei woofer-ului. 3. Distorsiuni mai mici mai ales la puteri mai mari. De ce ? Pt ca energia din interioru cutie iese afara si nu se reflectata inapoi in membrana woofer-ului, lucru care provoaca distorsiuni de forma si banda 4. Vibratii ale incintei mai mici. De ce ? La boxele pe comprese energia acustica ramine in interior si se disipeaza in peretii si in materialul fono-absorbant 5. Acelasi difuzor poate primi o putere mai mare. De ce ? Datorita ventilari mai bune ce o are difuzoarele moderne cu racire pe spate precum si cursei mari ale bobinei Probabil de-asta 95% din boxele moderne sunt facute in system bass reflex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum