almarghi Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Salutare!Propun soft-istilor forumului sa conceapa pentru Elforum un plug-in sau un program de sine statator, care sa notifice un utilizator atunci cand are raspunsuri/mesaje proprii noi sau private (cum au programele de comunicare). N-ar fi rau sa stea in tray.In momentul de fata, chiar daca esti logat, trebuie sa dai mereu refresh la "Vizualizare mesaje proprii", plus ca trebuie sa tii mereu un tab deschis sau alt browser.Cred ca e util, si sper sa mai am sustinatori. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 La incarcarea pe care o face pe server un astfel de "plug-in" in mod sigur nu te-ai gandit..... Link spre comentariu
Vizitator nmgaby21 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ideal ar fi să nu mai expirea logarea, m-am săturat să mă loghez la fiecare 30 de minute pentru a putea beneficia de drepturile de user înregistrat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum