mkreszan Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Afisorul ala de jos este pentru turatie ?Nu, nu are senzor de turatie. Am considerat ca nu e necesar pentru strungul meu care are cutie de viteze. Intr-adevar pentru strunguri Vario este util.Afisajul de jos este pentru memorarea a 99 de scule. Daca portcutitul este de calitate si prin rotirea lui cu 360 grade un cutit ajunge exact in aceeasi pozitie, atunci se pot memora 4 cutite montate in acelasi timp in portcutit fara a mai fi necesara calibrarea DRO-ului la fiecare rotire a portcutitului. Link spre comentariu
esu Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Va salut, Atasez un material prezentat de italieni in site-ul ,,CNC ITALIA,, despre sublere digitale. http://www.cncitalia.net/forum/viewtopi ... 21&t=43531 Pentru vizualizarea pozelor se impune inregistrarea si logarea pe forum Cu stima IOAN Link spre comentariu
acs Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Doresc sa-mi achizitionez un astfel de sistem pentru strungul meu, am un astfel de sistem achizitionat din Singapore pe care l-am montat pe o freza FUS25 si de care sunt foarte multumit si realmente este o placere sa lucrezi pe un utilaj care are sistem de citire a deplasarilor in coordonate. http://www.uni-max.ro/digitalni-indikator-polohy/d/au si pentru 2 axe si pretul e bun, zic eu plus ca trimit in RO(am cumparat eu de la ei si e OK, nu DRO) Link spre comentariu
Vizitator donpedro Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 poate e de ajutor http://www.use-enco.com/CGI/INPDFF?PMPA ... M=319-9734 Editat de ola_nicolas: Regulamentul interzice legaturi catre alte forumuri de discutie. Cine vrea totusi continuarea unor discutii tematice si in alt mediu, poate cauta cu google forumul "The Home Machinist". De altfel, acolo unde ai linkat, nu era decat o singura legatura utila, cea cu care am inlocuit eu legatura ta initiala. Personal, consider ca si aceasta legatura este offtopica. Am lasat-o aici doar pentru eventualii interesati Link spre comentariu
Vizitator szmeu Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Cautand pe net sisteme DRO am dat peste urmatoarea pagina, postez aici pentru cei interesati http://www.yadro.de/ (este si versiunea in limba engleza a sitului) La adresa data gasiti un proiect complet de DRO ce poate folosi sublerele acelea digitale ieftine, cine are timp si pasiune cu o minima investitie poate sa o realizeze, situl este foarte bine structurat si cu multe informatii utile. Link spre comentariu
mkreszan Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am montat dispozitivul pe strung, sunt foarte incantat cum functioneaza. Cu putina atentie se pot prelucra piese cu o precizie de 10um si pe SN320 (verificat cu micrometru). Am constatat o foarte buna acuratete la rotirea portcutitului. Practic daca montez 4 cutite in portcutit, nu mai este necesara calibrarea DRO-ului la fiecare rotire. Am executat 10 piese in serie cu mai multe operatii (degrosare, filetare, canale, etc.) fara a pune sublerul pe vreo piesa si au iesit perfect. Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Azi dimineata la 10 a sosit pachetul din Cehia .DRO lasa impresia de lucru bine facut. Modulul de afisare are posibilitatea de a fi, fixat pe o suprafata prin intermediul unuia sau a unei combinatii de 2 adaptoare unul metalic si unul din plastic . In plus modulul de afisare are si 2 magneti puternici ce permit fixarea directa pe o suprafata metalica.Lungimea cablului de conectare este de 142 mm, conectarea cu modulul de afisare facandu-se prin intermediul unei mufe tip mini USB.Lungimea totala a riglei este 400 mm . Din cate am observat banda din plastic negru de pe ea reprezinta zona ce este citita. Lungimea maxima citita cu sistemul original de fixare la capete este de de 320 mm. Link spre comentariu
goguboeru Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Inca 2 poze cu DRO si accesoriile Link spre comentariu
mkreszan Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Cam asa arata montat. Scuzati calitatea imaginii si ordinea din atelier Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Neaparat sa faceti o tija opritoare sub cititor sa nu tamponati rigla cu papusa mobila. Link spre comentariu
DanuAL Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Cam asa arata montat. Scuzati calitatea imaginii si ordinea din atelier De unde ati cumparat sistemul DRO? Cat v-a costat? Cu spanul, lichidul de racire, cum se comporta? Multumesc. Link spre comentariu
mkreszan Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Cam asa arata montat. Scuzati calitatea imaginii si ordinea din atelier De unde ati cumparat sistemul DRO? Cat v-a costat? Cu spanul, lichidul de racire, cum se comporta? Multumesc.Din China.Pret 350usd transport inclusRiglele sunt destul de bine protejate impotriva spanului si a lichidului de racire. Totusi e bine a pastra utilajul curat, e suficienta curatirea lui dupa fiecare lucrare. Link spre comentariu
acs Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 350usd transport inclusMai ieftin este la uni-max in cehia. Link spre comentariu
DanuAL Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Sa ne intelegem - la Uni-max.ro se vinde doar display'ul cu ~830ron + 2 rigle/ 750ron (una de 300mm si una de 600mm) + ~100 ron transport! Colegu' @mkreszan a cumparat tot sistemul cu 350 dolari - ~1200ron cu transport inclus.Si eu sunt fan uni-max. Si eu am cumparat de la ei si sunt multumit de produsele lor, dar de data asta pretul face diferenta... intre aceleasi produse, daca te uiti mai atent. Link spre comentariu
mkreszan Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Riglele mele sunt de 250 si 800mm. Poti comanda orice dimensiune de rigle, eu avand nevoie de 200 si 750mm curse reale, de aceea am luat cu cate 50mm mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum