Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere schema preamplificator super hi-fi

pavy

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret si apelez la cunostintele voastre pentru o schema de preamplificator de inalta fidelitate preferabil cu integrat in varianta stereo pentru o aplicatie auto deci se exclude alimentarea simetrica.Prefer o schema care a realizat-o cineva si garanteaza in privinta fidelitatii.Muzica va fi livrata dintr-un telefon samsung galaxy note in format flac la 1411 kbps.NU CONTEAZA BANII, CONTEAZA CALITATEA SUNETULUI.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• pavy

2

• hpavictor

1

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Poftim Clasa Digitala (D)

Cauta o schema de preamplificator, nu de etaj final.

In primul rind precizeaza ce nivel are semnalul care il aplici la intrarea preamplificatorului si ce sensibilitate la intrare are amplificatorul cu care va functiona acest preamplificator.

Link spre comentariu

Pentru aplicatia pe care o doresti toate preamplificatoarele au calitati " super hi-fi " , fiind vorba doar de o amplicare de maxim 5x ...pentru aplicatii auto mai importanta este existenta unui EQ full parametric , folosit corespunzator pentru a compensa neliniaritatile sunetului din habitaclu . " Sculele " adevarate folosesc un DSP si nu au reglaje exterioare , fiind calibrate de catre producator individual pentru fiecare tip de vehicul .Parerea mea este ca o solutie buna depaseste nivelul mediu de cunostiinte in domeniul electronicii auto dar si al electroacusticii si psihoacusticii predate in Romania :) si ca urmare poti sa iti construiesti orice doresti , rezultatele vor fi aceleasi ...adica modeste . Asta daca esti pretentios ( conform titlului super hi-fi ) ; daca nu esti pretentios , vei fi foarte multumit !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări