Vizitator MaLaChI Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Buna seara, am un sitem audio 2.1 Logitech Z-2300 (120W+2x40). Satelitii sunt functionali dar s-au uzat si se incing daca sunt folositi mai multe ore in sir. Vreau sa dau o mica petrecere, si pot face rost de la un amic de 2 boxe Polk Audio RT5 (http://www.stereophile.com/content/polk ... ifications) pe care as vrea sa le conectez ca sateliti la subwoofer-ul logitech. Amplificatorul din subwoofer are frecventa de taiere undeva intre 120-150hz. Satelitii originali au urmatoarele specificatii: Tang Band W3-594SB - http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/w3-594sb.htm Subwoofer-ul: Tang Band W8-670C - http://www.hobbyhifiladen.de/Lautsprech ... :1578.html Ma puteti ajuta cu un sfat/parere? Este configuratia prezentata de mine viabila? Ce probleme ar putea aparea? Boxele Polk par sa aibe aceeasi impedanta - 8ohmi, suporta amplificator 20-125W. Va multumesc. Link spre comentariu
alex tm Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Salut!Eu am Logitech z2200 si am pus 2 boxe pe 3 cai in loc de sateliti.Daca boxele sunt pe 8 ohm poti sa le pui cu conditia sa nu exagerezi cu volumul, daca au mai putin de 8 ohm eu te-as sfatui sa nu le pui deoarece risti sa arzi amplificatorul din subwoofer.Am auzit multa lume ca se plange de satelitii de la z2300, ai mei de la z2200 nu se incalzesc, numai marea lipsa este difuzorul de frecvente inalte.Ce placa de sunet ai?Poate satelitii se incalzesc din cauza distorsiunilor, daca ai o placa de sunet integrata....linkul cu boxele nu merge, mai pune-l odata! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Poate satelitii se incalzesc din cauza distorsiunilor, daca ai o placa de sunet integrata....Nici o placa de sunet integrata nu face ceea ce spui tu, este o mare aberatie. Link spre comentariu
alex tm Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Poate satelitii se incalzesc din cauza distorsiunilor, daca ai o placa de sunet integrata....Nici o placa de sunet integrata nu face ceea ce spui tu, este o mare aberatie.Cand aveam placa de sunet integrata boxele distorsionau cam la jumatate din volumul amplificatorului, cu placa de sunet separata pot da volumul la circa 75% fara sa distorsioneze.Si am o placa de sunet decenta nu una hi-end. Poate ca eu gresesc... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Te afli intr-o grava eroare : pozitia potentiometrului de volum nu refecta nivelul de putere pe care acesta o debiteaza in boxe . Potentiometrul de volum controleaza doar sensibilitatea amplificatorului !!!Mai invata , nu este greu : foloseste functia de cautare Google Search inainte de a da sfaturi altora ! Link spre comentariu
Vizitator MaLaChI Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Link-ul catre specificatiile boxelor http://www.stereophile.com/content/polk ... ifications Multumesc. Link spre comentariu
alex tm Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Merge sa le pui...ai grija cu volumul si trebuie ai un pistol de lipit sau letcon sa lipesti firele boxelor la un rca. Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Cand aveam placa de sunet integrata boxele distorsionau cam la jumatate din volumul amplificatorului, cu placa de sunet separata pot da volumul la circa 75% fara sa distorsioneze.Si am o placa de sunet decenta nu una hi-end. Poate ca eu gresesc... Probabil placa integrata putea sa scoata un semnal de amplitudine mai mare. In acelasi timp depinde si cat era volumul din PC. Chiar si la o diferenta de 10% in amplitudine intre cele doua placi, diferenta de putere la iesirea amplificatorului este destul de mare, lucru ce ar fi putut baga amplificatorul in limitare. Degeaba vorbim de volum in procente, pana nu masori amplitudinea semnalului de la iesirea placii de sunet comparam mere cu pere. Placile integrate sunt mai zgomotoase si tind sa fie mai slab calitative in ceea ce priveste sunetul, dar nu cred ca exista vreo una la care distorsiunile armonice sa fie atat de mari incat sa fie sesizabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum