Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rami-procesor? problema la care nu gasesc raspuns

amassive

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amassive

3

• riderinblack

1

• DonNCSS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la asta ma gandeam si eu ... in specificatii (la proc) imi scire 1333, desi exista placi care merg pana in 2600 si rami la fel, procul de la intel (i7) duce maxim frecventa de 1600 pe ddr3 si, aveam o nelamurire si inca am, mai ales ca noile procesoare au sau nu suport de dual chanel pentru ddr sau procesor grafic sau nu, probabil raspunsul il voi afla maine cand ma apuc de ansambalt noile componente.

Link spre comentariu

Ba uite ca are sens,pentru ca bus-ul procesorului se duce pana la o frecventa anume,dupa acesta se modifica si frecventa ramilor+cea a porturilor pci-express.La o frecventa de 2133 a ramilor ar trebui sa ai un procesor intel core extreme(un 980x sau un 3860x).Neoverclockat,procesorul ar trebui sa-ti duca,in anumite conditii,rami pana la frecventa de 1600 chiar daca in spec-uri zice clar ca maximul este de 1333MHz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări