Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recunoasteti ???

Vizitator doco

Postări Recomandate

Vizitator doco

Am primit placutza asta de la un prieten din italia, cik e pentru joc de lumini :smt006 , si cik se alimenteaza cu 220V :)) dar are asa multi pini, imi cam prind urechile p'acolo :weedman: , dak recuoaste cineva sau are vre'o idee sa o facem sa mearga ii multumesc frumos :rolleyes:PS: pe spatele ei scrie | Favero 8507 |

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

2

• niq_ro

1

• sosoi

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

...... din cate se vede in poze , acolo ai 8 canale identice ? becuri la 220 V ca ,alimentate de 8 triaci ,comandatzi fiecare cu nishte optocuploare , care pe intrare au cate o rezistentza shi un LED, plus comanda probabil se poate face in mai multe feluri. Daca pui un IC tip 4017 cu un oscilator ,iese o lumina dinamica.Daca in schimb pui nishte filtre audio , iese, o orga de lumini :yawinkle:Se mai pot face 8 prize telecomandate, daca se comanda ,intrarile cu comutatorii senzoriali , de tip SAS 560/570...samd ... :tonqe: :smt006

Link spre comentariu

...... din cate se vede in poze , acolo ai 8 canale identice ? becuri la 220 V ca ,alimentate de 8 triaci ,comandatzi fiecare cu nishte optocuploare , care pe intrare au cate o rezistentza shi un LED, plus comanda probabil se poate face in mai multe feluri. Daca pui un IC tip 4017 cu un oscilator ,iese o lumina dinamica.Daca in schimb pui nishte filtre audio , iese, o orga de lumini :yawinkle:Se mai pot face 8 prize telecomandate, daca se comanda ,intrarile cu comutatorii senzoriali , de tip SAS 560/570...samd ... :tonqe: :smt006

unde naiba ai văzut optocuploare acolo?? :rolleyes:

că eu în afară de triaci/diaci, ce-or fi, leduri, rezistenţe şi siguranţe nu mai văd altceva... şi să se afle sub radiatorul ăla, parcă nu-mi vine-a crede...

chestiilea alea negre intercalate intre cele 2 rânduri de leduri roşii?? :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări