Vizitator doco Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 Am primit placutza asta de la un prieten din italia, cik e pentru joc de lumini :smt006 , si cik se alimenteaza cu 220V ) dar are asa multi pini, imi cam prind urechile p'acolo :weedman: , dak recuoaste cineva sau are vre'o idee sa o facem sa mearga ii multumesc frumos :rolleyes:PS: pe spatele ei scrie | Favero 8507 | Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 ..... nu ai postat unde trebuie ! Rog moderatorul sa mute ..... Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 eu rog pe cineva sa ma ajute , dak nu ma poate :smt005 ,| off topic |, oricum ms mult :smt006 Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 ...... din cate se vede in poze , acolo ai 8 canale identice ? becuri la 220 V ca ,alimentate de 8 triaci ,comandatzi fiecare cu nishte optocuploare , care pe intrare au cate o rezistentza shi un LED, plus comanda probabil se poate face in mai multe feluri. Daca pui un IC tip 4017 cu un oscilator ,iese o lumina dinamica.Daca in schimb pui nishte filtre audio , iese, o orga de lumini :yawinkle:Se mai pot face 8 prize telecomandate, daca se comanda ,intrarile cu comutatorii senzoriali , de tip SAS 560/570...samd ... :tonqe: :smt006 Link spre comentariu
sosoi Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 vezi ca e foarte asemanator cu ce e aici http://discolitez.com/pmwiki/pmwiki.php?n=Hardware.TRIAC, tot akolo gasesti si cateva pluginuri pentru winamp cu care te poti juca putin Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 21, 2006 Partajează Postat Iunie 21, 2006 si alte softuri de comanda gasesti la http://www.geocities.com/dsaproject/ele ... board.html Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 ...... din cate se vede in poze , acolo ai 8 canale identice ? becuri la 220 V ca ,alimentate de 8 triaci ,comandatzi fiecare cu nishte optocuploare , care pe intrare au cate o rezistentza shi un LED, plus comanda probabil se poate face in mai multe feluri. Daca pui un IC tip 4017 cu un oscilator ,iese o lumina dinamica.Daca in schimb pui nishte filtre audio , iese, o orga de lumini :yawinkle:Se mai pot face 8 prize telecomandate, daca se comanda ,intrarile cu comutatorii senzoriali , de tip SAS 560/570...samd ... :tonqe: :smt006 unde naiba ai văzut optocuploare acolo?? :rolleyes:că eu în afară de triaci/diaci, ce-or fi, leduri, rezistenţe şi siguranţe nu mai văd altceva... şi să se afle sub radiatorul ăla, parcă nu-mi vine-a crede... chestiilea alea negre intercalate intre cele 2 rânduri de leduri roşii?? :rolleyes: Link spre comentariu
pisoiu Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 ...............chestiilea alea negre intercalate intre cele 2 rânduri de leduri roşii?? :rolleyes:Exact. Sunt 4N3...si ceva, nu imi dau seama exact./pisoiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum