Vizitator dragos112 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 salutare tuturoram si eu nevoie de o mica schema pt a face un led sau mai multe sa se aprinda direct la priza....este posibill?va multumesc (de mentionat k sunt incepator) Link spre comentariu
corneillus Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 este posibil. cea mai simpla varianta e sa il inseriezi cu o rezistenta de 3 w, calculezi un curent mic prin led, maxim 10 ma sa zic. mai exista si varianta cu condensator si punte redresoare dar nu cred ca se justifica. eu am pus la niste intrerupatoare cand eram prin liceu si a functionat asa cativa ani pana le-am inlocuit. poti increca cu valori de la 22 k in sus. eu atunci am pus parca in jur de 100 k. daca vrei sa pui 2 leduri poti pune 2 anteparalel, caz in care unul va functiona pe o alternanta, celalalt pe cealalta alternanta. Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 un led sau mai multe direct la priza Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 https://www.google.ro/search?num=10&hl= ... l=39942515 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum