Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAGNIfic

luc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

3

• The Stressmaker

2

• LUCI

1

De cumparat nu am vazut dar am avut pe mana unul asemanator cat timp am schimbat bateria (zinc-aer) si pot sa zic ca sunt super dar tiuie dureros de tare daca le dai pe volum maxim.Asa de sensibile sunt "jucariile" astea americane si nu se compara cu astea obisnuite de la noi.Daca ma mai intalnesc cu persoana o sa-l intreb de unde l-a luat.

Link spre comentariu

Am intrebat azi persoana respectiva si mi-a spus ca cineva i-a adus aparatul din State ,sorry.Dar mai avea unul asemanator dar format clasic cu "agatatoare" dupa ureche care il luase de la un spital orl din bucuresti cu ajutorul unei fundatii(atat i-si aminteste...).I-mi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu mai multe informatii.Poate ai noroc si mai vede cineva mesajul tau si stie mai multe despre obtinerea lor.Succes.

Link spre comentariu

Daca iti tre pt copiat sa sti ca ezista un fel de casca care se baga adanc in ureche nu se vede nimic nu are fir nu are nimic.La gat ai ca un fel de lantisor care se leaga la tel.Lantisorul cred ca lucreaza ca o antena pt casca din ureche.Nu vb din auzite si-a luat un coleg.Pret aprox 10 mil lei :rolleyes: :finga: Daca te intere pot face rost de site.Mai aveau pe acolo si alte jucari interesante :smt001

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări