ady000 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Nu stiu daca am postat bine dar as avea nevoie de un sfat in achizitionarea unui letcon pentru lipituri la telefoane mobile in regim amator sa fie pana intr-o suta de ron.Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Ce lipituri vrei sa faci? Piese smd,bga?normale? Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Ce lipituri vrei sa faci? Piese smd,bga?normale?Salut in limita amatorismului mai schimb o clama de la baterie rupata mai lipesc o mufa etc Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Asa amatoriceste cred ca un Gordak 936 este suficient. Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Asa amatoriceste cred ca un Gordak 936 este suficient.Multumesc o sa caut pe internet mai multe detalii despre acest letcon. Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 un membru pe acest form face statii de lipt undeva la 12 140 ron complete reglare temperatura.asta e ce ai nevoie lipituri in telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum