Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai poate ....?

Fany22

Postări Recomandate

Salutare,tuturor meseriasilor!mi cer scuze daca cumva am deschis un topic care ar putea fi deschis de alt cineva :prayer: ,dar miam piedut rabdarea cautand pe forum :smt024 .Deci am tun(subwofer)auto un KOSS(final-TA8221-cu un dif.cu 4borne,mai multe nu stiu sa va spun :naughty: ...)care mai funtioneaza,problema este difuzorul-suspensia de cauciuc este cam slaba(intinsa).Cu multi ani in urma cand mam angajat am cunoscut pe cineva care repara difuzoare si care printre altele reconditiona si suspensiile elastice(pe atunci nu gaseai in comert din astea).Cum facea?Simplu,cu pensula depunea un strat subtire de ceva(cauciuc dizolvat cu ceva,cauciuc crud...nu mai tin minte!!!)Si ieseau mai bune decat de fabrica!Ce spuneti,aveti vreo idee cam ce folosea??? :rolleyes: Se mai poate face ceva cu suspensia in cauza,de la acest subwofer(nu vreau sa o schimb-este de calitate)...Va multumesc anticipat! :bere:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fany22

3

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

Cum sa fie de calitate suspensia daca e stricata? :toimonster: Poate a fost....Care e stadiul actual?E rupta? e prea moale?Esti sigur ca nu era asa si inainte?Nu e recomandabil sa o operezi, eventual schimb-o.

Link spre comentariu

multumesc petru sfat! :supz: nu este rupta,arata ca noua dar la frecvente joase vibreaza de o gasesc dracii :rolleyes: (este din cauciuc,foarte bine lipita!) :smt006

Link spre comentariu

si inainte nu vibra sau cum?Ai schimbat de atunci ampliful sau cdplayerul?poate bagi frecventa prea joase in boxa si de aia flutura aiurea.Ia zi ce dimensiuni are incinta si ce tuburi are.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Dupa cum am explicat la inceput :weedman: ,este un tun auto un cilindru cu L=478,d=285,dif:d=200,suspensia:D=200/d=140(cauciuc).Ca sa-ti raspund la intrebari,suspensia este intinsa si eu nu vreau decat o solutie care sa ung sus. petru a-o intari :prayer: dac nu se poate am sa caut sa o schimb cu una noua!....Bafta tuturor! :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări