Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Sursa in comutatie pt aparat de poker

capabilu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• capabilu

5

• Dr.L

1

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La cum arata,in careva ore ii scoti schemaPune un titlu mai la obiect data viitoare

Stii zicala '' Lenesul mai mult alearga '' asa ca m-am pus pe desenat Imi trebuia schema pentru ca vreau sa o modific -+24 V pentru un mic amplificatorAcum mai am putin si o termin
Link spre comentariu

SalutO aveam demult si era incompleta ,la vremea ei scotea +-5V,+-12V Acum dupa modificare dar fara sa bobinez din nou traful imi scoate +-19vDupa ce mai ma joc putin cu ea o sa bobinez secundarul trafului eventual sa mai probez si alte trafuriSchema este a userului nel 65 parca din cate imi aduc aminte

schema(1).pdf

Link spre comentariu

Dupa 2 zile de munca sursa mea a prins viata ,si inca cumDe mentionat ca traful l-am rebobinat dar numai secundarul ,si scoate + - 27V Tensiunea se poate regla la + - 24 V cat am eu nevoie pentru amplificatorAm facut in graba si cateva poze

post-33007-139829543573_thumb.jpg

post-33007-139829543586_thumb.jpg

post-33007-139829543596_thumb.jpg

post-33007-139829543617_thumb.jpg

post-33007-139829543628_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări