capabilu Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Are cineva schema la aceasta sursa chinezeasca care provine dintr-un POKEREste cu un singur CI TL494Va multumesc anticipat Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 schema nu cred că se poate ghici dar principiul e acelaşi. cum se manifestă? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 La cum arata,in careva ore ii scoti schemaPune un titlu mai la obiect data viitoare Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 La cum arata,in careva ore ii scoti schemaPune un titlu mai la obiect data viitoareStii zicala '' Lenesul mai mult alearga '' asa ca m-am pus pe desenat Imi trebuia schema pentru ca vreau sa o modific -+24 V pentru un mic amplificatorAcum mai am putin si o termin Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Sursa este AT Tine minte acest baiat--Danyk--si gasesti cu google site-ul lui http://danyk.wz.cz/s_atx_en.html Vrei sa modifici in 24v,dar cat scoate acum? Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 SalutO aveam demult si era incompleta ,la vremea ei scotea +-5V,+-12V Acum dupa modificare dar fara sa bobinez din nou traful imi scoate +-19vDupa ce mai ma joc putin cu ea o sa bobinez secundarul trafului eventual sa mai probez si alte trafuriSchema este a userului nel 65 parca din cate imi aduc aminte schema(1).pdf Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Dupa 2 zile de munca sursa mea a prins viata ,si inca cumDe mentionat ca traful l-am rebobinat dar numai secundarul ,si scoate + - 27V Tensiunea se poate regla la + - 24 V cat am eu nevoie pentru amplificatorAm facut in graba si cateva poze Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Ar fi de ajuns filtrajul 2 x 2200 micro 50V pentru a alimenta un amplificator ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum