Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sal XPRO 30100

Vizitator alin_tz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

3

• spinach

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si acum la subiect.Difuzorul suna decent, e in aceasi categorie cu produsele entry level de la firme gen Magnat, Jbl etc.Ma refet doar la modelel ieftine.E construit ok, are firele leonice impletite in spider.Constructie robusta si de sunat suna bine pentru un sub auto fara pretenti de HI-fi.

Link spre comentariu

"Difuzorul suna decent, e in aceasi categorie cu produsele entry level de la firme gen Magnat, Jbl etc.Ma refet doar la modelel ieftine"Si daca se doreste ceva mai bun , la ce ar trebui sa se uite , evident pe piata nostra ?

Link spre comentariu

Daca doreste ceva mai bun cu un sunet f ok ii recomand seria de incinte compacte pe compresie de la Kicker. Au un sunet ff ok si acupa si foarte putin spatiu.Se invarte la ceva peste 600 lei incinat cu difuzor de 12''.Dar atentie au nevoie de ceva putere pentru a se auzi la adevarata valoare.Daca le leaga pe ceva pocnitoare de statie de prin bass pack-uri si oferte zezultatul va fi foarte slab.Recomandarea mea e ZX300.1 sau ZX400.1 de la kicker pe partea de amplificare.Si acum din nou on topic, ma indoiesc ca vrea sa investeasca atat. Daca vrea bubuiala in mod il va multumi SAL-ul ala.

Link spre comentariu

Daca e pentru casa nu recomand difuzoare auto.Va misca mebrana,vor tremura geamuri bibelouri ect si sunet slab si necontrolat.In special la modelele ieftine.Am ascultat ceva modele de difuzoare Hertz si chiar sunau onorabil si in casa.Dar iarasi erau din alta categorie de pret.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări