Vizitator alin_tz Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Merg bine au bass calumea ?As dori mai multe informati. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Calumea ar suna asa; Buna ziua, am o rugaminte, imi spuneti, va rog, multumesc anticipat, zi frumoasa... Link spre comentariu
LUCI Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Si acum la subiect.Difuzorul suna decent, e in aceasi categorie cu produsele entry level de la firme gen Magnat, Jbl etc.Ma refet doar la modelel ieftine.E construit ok, are firele leonice impletite in spider.Constructie robusta si de sunat suna bine pentru un sub auto fara pretenti de HI-fi. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Pune-i datele tehnice , daca le ai. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 "Difuzorul suna decent, e in aceasi categorie cu produsele entry level de la firme gen Magnat, Jbl etc.Ma refet doar la modelel ieftine"Si daca se doreste ceva mai bun , la ce ar trebui sa se uite , evident pe piata nostra ? Link spre comentariu
LUCI Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Daca doreste ceva mai bun cu un sunet f ok ii recomand seria de incinte compacte pe compresie de la Kicker. Au un sunet ff ok si acupa si foarte putin spatiu.Se invarte la ceva peste 600 lei incinat cu difuzor de 12''.Dar atentie au nevoie de ceva putere pentru a se auzi la adevarata valoare.Daca le leaga pe ceva pocnitoare de statie de prin bass pack-uri si oferte zezultatul va fi foarte slab.Recomandarea mea e ZX300.1 sau ZX400.1 de la kicker pe partea de amplificare.Si acum din nou on topic, ma indoiesc ca vrea sa investeasca atat. Daca vrea bubuiala in mod il va multumi SAL-ul ala. Link spre comentariu
spinach Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Este neclar daca vrea pentru auto ; mie imi pare ca pentru casa ar fi cererea . Link spre comentariu
LUCI Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Daca e pentru casa nu recomand difuzoare auto.Va misca mebrana,vor tremura geamuri bibelouri ect si sunet slab si necontrolat.In special la modelele ieftine.Am ascultat ceva modele de difuzoare Hertz si chiar sunau onorabil si in casa.Dar iarasi erau din alta categorie de pret. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum