Aurel Iosif Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Rugaminte adresata userilor care ma pot ajuta. M-am pricopsit, de curand, cu radioul Simphonia RRG-61-2, bulgaresc. schema am gasit-o in cartea "albastra" Etajele finale pe lampi, desi relativ simple, totdeauna mi-au dat batai de cap, probabil unde le-am tratat cu oarece superficialitate. Etajul de joasa este echipat cu 1xECC83 si 2xEL84. finalele se incalzesc de le ia dracu', Ua=243 v, Ug2=206V, catod =9.5 V, asta pe una din finale. pe cealalta Ua si Ug2 este mai mica cu aprox 10V, catod, evident la fel. Finalele nu sunt imperecheate, poate in cursul timpului au fost inlocuite, si nu amandoua deodata cu altele noi. Tr. de iesire nu se incalzeste deloc, ca sa-l banuiesc. ce se poate in tampla ? Cine ma poate ajuta ? Daca as pune doua EL 84 imperecheate oare s-ar imbunatati situatia ? Vorba-i ca nici nu le am.Multumesc anticipat . Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 ... vezi daca tensiunea de pe catod ajung si in g1 de la EL48... cu minus! Sau... nu cumva condensatoarele de cuplaj pe g1 au curenti de fuga... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum