Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UV5R SURDA

Vizitator galiviu

Postări Recomandate

Vizitator galiviu

Salut pe toataa lumea.Am cumparat un uv5r (136-174 Mhz 400-520 Mhz),(409shop)Mai posed si un FT857D asa ca am cu ce verifica cit de cit Baofenga asta.Lucrurile stau cam asa,statii care vin cu 5-9+ 40db(pe ft antena pe bloc Jpole etj.4) si care sunt ff. aproape de mine pe Baofenga nu le aud chiar cu squelchu(antena originala) scos asta in 2m in 400Mhz la fel. Am constatat ca e surda. Asta o spun ca in vara am mai avut una pe mina(Tot un UV5R) si functiona superb tot in conditiile de mai sus.Sunt dispus sa o arat aici in Bucuresti oricui doreste sa o vada si sa o asculte,astept pareri. YO3FYO,Liviu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lantean

1

• lorik199

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E simplu, trimite mail de unde ai cumparat jucaria( daca e luata de la 409shop sau alt magazin online) si spune-le problema care o ai, explica-le ca transportul te costa foarte mult. Mie mi-au trimis un acumulator nou , fara sa il returnez pe cel stricat, dupa ce le-am dat simptomele celui care nu tinea prea mult, prin mail.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări