VTP Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 E um "mit de forum" chestia cu 800 + pct300!!! Totul tine de gust!In plus, nici nu cred ca mai este disponibil acest "mit"!Trebuie sa ne jucam cu ce este disponibil, are dreptate CBI. Link spre comentariu
papanoiu Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Ca sa nu o mai lungesc, renunt si la super tweetere, nu stau acum in 200 lei !Ca atare ce combinatie de difuzoare (2 cai cu midbass de 8") puteti sa-mi recomandati in maxim 1000 lei, difuzoare care sa corespunda cutiei mai sus mentionate (volum ~20 litri cu peretii curbati)Nu o sa ascult la volum mare < 20W si nici nu o sa dau petreceri, le fac doar pentru bucuria copilului din mine.Multumesc. Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 este cam mic volumul pt un dif de 8" in basreflexai nevoie de difuzoare facute sa lucreze in volum mic,deci va rezulta ceva cu oarece limitari in partea de jos a spectruluice imi vine in minte acum,Silver Flute W20RC38-08,Ciare HW204,Usher Audio 8133 ,probabil mai sunt si altelept difuzoarele gandite sa lucreze in volum mare,ori faci incinta inchisa(sau aperiodica) sau te orientezi catre wofere de 17cm,cum ar fi de ex Monacor SPH-175HQ etcca tweter,vezi ca erau pe la anunturi niste ciare ht264,audax tw034,iar mai jos la pret poti incerca un monacor dt300(sau pct300), vifa dx25tg si le poti atasa si waveguide pt ca toate woferele nu urca prea bine peste 2000hz.Un tweter de care eu sunt multumit este si Ciare Pt383,dar este tot din gama pro si este cam greu de filtrat si nu iti pot oferi o solutie pe forum,dar merge bine si sub 2khz cu ordin 3 electricinsa de la 2 difuzoare pana la o incinta acustica e un drum lung asa ca sa fii pregatit psihic daca nu-ti iese din prima(nu ma refer la tamplarie) ,pt ca sansele sa rezolvi cu ajutorul colegilor pe forum sunt minime, nu se poate.Poate gasesti vreun proiect ceva documentat care sa-ti placa si sa-l reproduci ,ar fi o solutie mai potrivita pt inceput Link spre comentariu
t-daniel Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Modula MT e un proiect relativ ieftin si destul de apreciat pe HTGuide. Link spre comentariu
cristi289 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Modula MT e un proiect relativ ieftin si destul de apreciat pe HTGuide.Intradevar, difuzoarele Dayton au un potential destul de ridicat raportat la costurile de achizitie, dar probabil din cauza faptului ca se produc in USA nu prea se inghesuie europenii. Acum se pot achizitiona si din Europa - http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=7093Stima! Link spre comentariu
papanoiu Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Am gasit un model de difuzor (Skytronic 902.433) cu sasiu din aliaj, constructie solida, cu parametrii dati de fabrica si pe care il pot cumpara din Romania la un pret ff bun, ce ziceti merita ? nu am postat firma din Romania sa nu ziceti ca fac reclama ! http://www.bluearan.co.uk/index.php?id=SKT902433 Features: Aluminium chassis Vented magnets Gold plated push terminals Specifications: RMS Power: 200W Peak Power: 400W Chassis Diameter: 25cm (10") Frequency Response: 30Hz - 5Khz Magnet Weight: 1400g (50 Oz) SPL @1W/1m: 90dB Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Asta e un difuzor din gama pro destul de ieftin ( probabil o chinezarie) si nu ai ce face cu el intr-o incinta de 20l. Nu inteleg de ce nu asculti de sfaturile colegilor si mergi pe un difuzor de 6,5 , cum ar fi asta : http://www.einklang-audio.com/treiber/beyma/6b30p.pdf , e destul de ieftin si merge intr-o cutie de 20l. Link spre comentariu
papanoiu Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 In principiu o sa merg pe recomandarile voastre, dar pana ma apuc de treaba mai dau de una de alta....Ms mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum