Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere tip cutie incinta acustica

papanoiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• papanoiu

10

• VTP

4

• CBI

4

• t-daniel

1

Top autori în acest subiect

Ca sa nu o mai lungesc, renunt si la super tweetere, nu stau acum in 200 lei !Ca atare ce combinatie de difuzoare (2 cai cu midbass de 8") puteti sa-mi recomandati in maxim 1000 lei, difuzoare care sa corespunda cutiei mai sus mentionate (volum ~20 litri cu peretii curbati)Nu o sa ascult la volum mare < 20W si nici nu o sa dau petreceri, le fac doar pentru bucuria copilului din mine.Multumesc.

Link spre comentariu

este cam mic volumul pt un dif de 8" in basreflexai nevoie de difuzoare facute sa lucreze in volum mic,deci va rezulta ceva cu oarece limitari in partea de jos a spectruluice imi vine in minte acum,Silver Flute W20RC38-08,Ciare HW204,Usher Audio 8133 ,probabil mai sunt si altelept difuzoarele gandite sa lucreze in volum mare,ori faci incinta inchisa(sau aperiodica) sau te orientezi catre wofere de 17cm,cum ar fi de ex Monacor SPH-175HQ etcca tweter,vezi ca erau pe la anunturi niste ciare ht264,audax tw034,iar mai jos la pret poti incerca un monacor dt300(sau pct300), vifa dx25tg si le poti atasa si waveguide pt ca toate woferele nu urca prea bine peste 2000hz.Un tweter de care eu sunt multumit este si Ciare Pt383,dar este tot din gama pro si este cam greu de filtrat si nu iti pot oferi o solutie pe forum,dar merge bine si sub 2khz cu ordin 3 electricinsa de la 2 difuzoare pana la o incinta acustica e un drum lung asa ca sa fii pregatit psihic daca nu-ti iese din prima(nu ma refer la tamplarie) ,pt ca sansele sa rezolvi cu ajutorul colegilor pe forum sunt minime, nu se poate.Poate gasesti vreun proiect ceva documentat care sa-ti placa si sa-l reproduci ,ar fi o solutie mai potrivita pt inceput

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am gasit un model de difuzor (Skytronic 902.433) cu sasiu din aliaj, constructie solida, cu parametrii dati de fabrica si pe care il pot cumpara din Romania la un pret ff bun, ce ziceti merita ? nu am postat firma din Romania sa nu ziceti ca fac reclama !

http://www.bluearan.co.uk/index.php?id=SKT902433

Features:

Aluminium chassis

Vented magnets

Gold plated push terminals

Specifications:

RMS Power: 200W

Peak Power: 400W

Chassis Diameter: 25cm (10")

Frequency Response: 30Hz - 5Khz

Magnet Weight: 1400g (50 Oz)

SPL @1W/1m: 90dB

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări