Vizitator luciean Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Trebuie sa identific urmatoarea schema pentru un proiect.Cine poate sa identifice ce realizeaza circuitul va rog sa ma ajutati . Link spre comentariu
Vizitator luciean Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Trebuie sa identific urmatoarea schema pentru un proiect.Cine poate sa identifice ce realizeaza circuitul va rog sa ma ajutati .sursa de curent alernativ are valoare: Uin=2Vp-p cu o frecventa de 2,5kHz Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 E un amplificator de mică putere în clasă A, să zicem, deşi asta-i exagerat la semiconductori.Probabil ptr căşti, după piesele folosite. Schema e simplificată la maxim, fără buclă de amplificare.Atenţie că lipseşte cond de la ieşire ptr separare galvanică cu sarcina, asta dacă sursa de alimentare e asimetrică. R1 ce valoare are, 10 Ohmi sau 10 kOhmi? Link spre comentariu
Vizitator luciean Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 E un amplificator de mică putere în clasă A, să zicem, deşi asta e cam exagerat la semiconductori.Probabil ptr căşti, după piesele folosite. Schema e simplificată la maxim, fără buclă de amplificare.Atenţie că lipseşte cond de la ieşire ptr separare galvanică cu sarcina. Nu are condensator ,daca avea tindeam sa zic ca e un redresor ,sau filtru .am o indoiala ca nu am leagat sursa de cc 24V corect in circuit :( Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Atunci leagă minusul sursei de alimentare la masă, pămînt, sau cum vrei să-l numeşti şi adaugă cond la ieşire, potrivit curentului ce trebuie să treacă prin sarcină. Link spre comentariu
Vizitator luciean Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Atunci leagă minusul sursei de alimentare la masă, pămînt, sau cum vrei să-l numeşti şi adaugă cond la ieşire, potrivit curentului ce trebuie să treacă prin sarcină.Am pus o borna la masa ,iar semnalul de iesire era amplificat de 4 ori .Nu am folosit condesator. Ms de ajutor ! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Dacă nu pui cond, atunci prin sarcină vei avea şi o tensiune continuă, teoretic 1/2 din tens de alimentare, dar cum schema e incompletă, depinde totul de R1 şi impedanţa sursei de semnal. Eu aş adăuga şi o rez în paralel cu sursa de semnal. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Trebuie sa identific urmatoarea schema pentru un proiect.Cine poate sa identifice ce realizeaza circuitul va rog sa ma ajutati .Este un montaj emitor comun care amplifica in curent un semnal primit in baze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum