Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OPINIE BOXE Ophelia 340

Vizitator orlandobarbulescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

1

• papanoiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ȘTIE CINEVA CÂT DE DE BUNE SUNT ACESTE BOXE : http://www.power-zone.ro/magazin/3891-b ... a-340.htmlMULȚUMESC MULT PENTRU RĂSPUNSURI.

In mod normal trebuie sa le asculti, sa vezi daca iti place sunetul lor. La pretul acesta nu sunt decat niste produse de calitate inferioara, deci nu trebuie sa te gandesti ca au calitati sonore bune. In plus, daca obisnuiesti sa "bagi" putere in ele, vor plesni repede!Dac est limitat financiar, mai bine cauti un SH de Doamne ajuta, pe care-l verifici ca stare si sunet!SUCCES!
Link spre comentariu

Boxele provin dintr-un sistem 5+1 si tot sistemul costa 199 euro, asa ca sa-ti faci o parere despre cat de bune pot fi in banii astia, bani din care mai fac parte si un sub + centru si satelitii.

Link spre comentariu
Vizitator orlandobarbulescu

Am inteles. Deci ieftine.... de duzina. Oricum eu am cele de la INTERVIZION ( ENZER) si doream ceva mai bun, am un amp onkio si boxele suna jalnic. Ma gândeam si la la Infinity Reference Four. Bugetul mei e mic... familie mare doar vreo 700 lei doua boxe mai bune, preferabil trei cai.Puteti sa-mi recomandati ceva?Multumesc mult pt raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări