Vizitator macelaru Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Bunaam o pereche de microlab solo 4c si dupa sarbatori imi iau si solo 6c(asta nu are importanta)cum leg eu microlab solo 4c la un mixer Behringer Xenyx 502 ???mie din boxe imi iese mufa de legatura un Jack de 3.5 si la Mixer nu am loc de asa ceva!cum pot sa le leg? vas fi recunoscator daca mati ajuta!Astept un raspuns !mersi Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Banuiesc ca mixerul are niste mufe mari cu trei borne (XLR)- trebuie sa cumperi un cablu adaptor minijack/XLR ca sa faci legatura. Sau cumperi mufe mama jack si XLR si i-ti faci singur un adaptor. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Sau poti sa pui in loc de jack de 3,5 ori un jack de 6,3mm (pentru asta ai iesire) Link spre comentariu
Vizitator macelaru Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 buna asta !:Dmersi de ajutor deci si la microfon pot sa jonglez cu ele, daca am si la el mufa de conectare Jack ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum