Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare imprimanta, este posibil?

Vizitator Partizan2012

Postări Recomandate

Vizitator Partizan2012

Am incercat sa imprim pe carton absorbant dar rezultatele sunt slabe. Am folosit o imprimanta Canon cu incarcare verticala. Cartonul se indoaie. Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed? Daca cineva a gasit o astfel de solutie doresc ajutor contracost in modificarea unei imprimante. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

4

• crispus

2

Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed?

Da se poate dar nu o poti folosi pentru productie.Am incercat pana acum sa modific multe imprimante cu unele am reusit dar rezultatele lasa de dorit.in teste o asemenea imprimanta merge bine dar cand este sa o pui la treaba atunci incep problemele.Si daca imprimi pe carton absorbant atunci inteleg ca vrei sa produci in serie.Trebiue sa iei in calcul si cerneala.Cerneala dye nu este buna pentru aplicatii gen suporturi de pahare si braduti odorizanti.Pentru aplicatiile de mai sus trebuie sa folosesti cerneala pe baza de solvent.Indicat este sa cumperi una gata modificata de chinezi care are un software proprietar foarte bun.In plus se poate printa si cu culoarea alba.
Link spre comentariu
Vizitator Partizan2012

Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed?

Da se poate dar nu o poti folosi pentru productie.Am incercat pana acum sa modific multe imprimante cu unele am reusit dar rezultatele lasa de dorit.in teste o asemenea imprimanta merge bine dar cand este sa o pui la treaba atunci incep problemele.Si daca imprimi pe carton absorbant atunci inteleg ca vrei sa produci in serie.Trebiue sa iei in calcul si cerneala.Cerneala dye nu este buna pentru aplicatii gen suporturi de pahare si braduti odorizanti.Pentru aplicatiile de mai sus trebuie sa folosesti cerneala pe baza de solvent.Indicat este sa cumperi una gata modificata de chinezi care are un software proprietar foarte bun.In plus se poate printa si cu culoarea alba.
Unde as putea gasi o astfel de imprimanta si la ce pret multumesc mult!
Link spre comentariu

s-a mai discutat pe forum.in principiu da. cu siguranta nu merge folosita cerneala pe baza de apa.trebuie testat cu cerneala pigment.sigur merge cu cerneala pe baza de solvent dar din pacate imprimante care sa suporte macar ecosolvent nu sunt disponibile in gama home sau office.

Link spre comentariu

Durabrite este cerneala pigment.Am vreo 3 seturi de cartuse originale Epson T1291-4 care sunt compatibile cu:SX230, SX235W, SX420W, SX425W, SX430W, SX435W, SX440W, SX445W, SX525WD, SX535WD, SX620FWB42WD, BX305F, BX305FW, BX320FW, BX525WD, BX535WD, BX625FWD, BX630FW, BX635FWD, BX935FWDWF-7015, WF-7515, WF-7525Partea proasta la aceste echipamente este ca se modifica cel mai greu sistemul de alimentare cu hartie pentru a putea imprima pe cablaje.Deja am distrus 2bucati de Epson SX230. apropo mai am una noua defecta si dezmembrata cu eroare de scaner.Daca intereseaza pe cineva pot face un pret. Sau pot cumpara una cu capul de printare defect.Am deviat putin de la subiect si sunt off-topic.Cel mai simplu se modifica imprimantele care nu au un sistem complex de preluare hartie si de curatare si parcare al capetelor de printare.Cu care imprimanta?se poate folosi un HP.Sper ca pana in sarbatori, daca timpul imi permite, sa postez si eu un filmulet cu o imprimanta flatbad construita de mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări