Vizitator Partizan2012 Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Am incercat sa imprim pe carton absorbant dar rezultatele sunt slabe. Am folosit o imprimanta Canon cu incarcare verticala. Cartonul se indoaie. Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed? Daca cineva a gasit o astfel de solutie doresc ajutor contracost in modificarea unei imprimante. Va multumesc! Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed?Da se poate dar nu o poti folosi pentru productie.Am incercat pana acum sa modific multe imprimante cu unele am reusit dar rezultatele lasa de dorit.in teste o asemenea imprimanta merge bine dar cand este sa o pui la treaba atunci incep problemele.Si daca imprimi pe carton absorbant atunci inteleg ca vrei sa produci in serie.Trebiue sa iei in calcul si cerneala.Cerneala dye nu este buna pentru aplicatii gen suporturi de pahare si braduti odorizanti.Pentru aplicatiile de mai sus trebuie sa folosesti cerneala pe baza de solvent.Indicat este sa cumperi una gata modificata de chinezi care are un software proprietar foarte bun.In plus se poate printa si cu culoarea alba. Link spre comentariu
Vizitator Partizan2012 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Se poate modifica o imprimanta pentru a printa gen flatbed?Da se poate dar nu o poti folosi pentru productie.Am incercat pana acum sa modific multe imprimante cu unele am reusit dar rezultatele lasa de dorit.in teste o asemenea imprimanta merge bine dar cand este sa o pui la treaba atunci incep problemele.Si daca imprimi pe carton absorbant atunci inteleg ca vrei sa produci in serie.Trebiue sa iei in calcul si cerneala.Cerneala dye nu este buna pentru aplicatii gen suporturi de pahare si braduti odorizanti.Pentru aplicatiile de mai sus trebuie sa folosesti cerneala pe baza de solvent.Indicat este sa cumperi una gata modificata de chinezi care are un software proprietar foarte bun.In plus se poate printa si cu culoarea alba.Unde as putea gasi o astfel de imprimanta si la ce pret multumesc mult! Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Am trimis un mesaj pe privat.eu nu vand asemenea echipamente.In schimb ma ocup de service.Pot acorda consultanta gratuita aici pe forum sau pe privat. Link spre comentariu
crispus Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 @worker: se poate folosi o astfel de imprimanta pentru a printa direct pe pcb si dupa aia sa se corodeze circuitul? Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 s-a mai discutat pe forum.in principiu da. cu siguranta nu merge folosita cerneala pe baza de apa.trebuie testat cu cerneala pigment.sigur merge cu cerneala pe baza de solvent dar din pacate imprimante care sa suporte macar ecosolvent nu sunt disponibile in gama home sau office. Link spre comentariu
crispus Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Cei de la Epson au cerneala DURABrite Ultra care o lauda ca ar fi rezistenta la apa. Cu cerneala respectiva (folosita cu imprimantele epson) am vazut pe youtube ca a mers... Oare o merge si cu imprimanta asta? Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Durabrite este cerneala pigment.Am vreo 3 seturi de cartuse originale Epson T1291-4 care sunt compatibile cu:SX230, SX235W, SX420W, SX425W, SX430W, SX435W, SX440W, SX445W, SX525WD, SX535WD, SX620FWB42WD, BX305F, BX305FW, BX320FW, BX525WD, BX535WD, BX625FWD, BX630FW, BX635FWD, BX935FWDWF-7015, WF-7515, WF-7525Partea proasta la aceste echipamente este ca se modifica cel mai greu sistemul de alimentare cu hartie pentru a putea imprima pe cablaje.Deja am distrus 2bucati de Epson SX230. apropo mai am una noua defecta si dezmembrata cu eroare de scaner.Daca intereseaza pe cineva pot face un pret. Sau pot cumpara una cu capul de printare defect.Am deviat putin de la subiect si sunt off-topic.Cel mai simplu se modifica imprimantele care nu au un sistem complex de preluare hartie si de curatare si parcare al capetelor de printare.Cu care imprimanta?se poate folosi un HP.Sper ca pana in sarbatori, daca timpul imi permite, sa postez si eu un filmulet cu o imprimanta flatbad construita de mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum