remus68 Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 eum am spus sa le puna pe alimentare in paralelAsa este.Nu am observat. Poate ne spune @steffy89 ce tensiune nominala are acel condensator. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Oricum, condensatoarele de filtraj duble produse în orient au un singur terminal comun, masa şi cîte unul ptr plus şi minus, dar poate e un model deosebit. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Nu este deosebit ,este exact cum ati spus un conector comun masa si cate unul pentru + respectiv -.Tensiunea nominala este de 80V Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Nu merita sa il montezi intr-un redresor cu tensiune asimetrica - daca vei conecta numai plusul si minusul (fara borna centrala de masa) va rezulta un condensator cu capacitatea 1/2 din cea nominala a unuia singur si cu tensiune nominala dubla. Poti conecta numai unul din condensatoare, dar eu as alege varianta utilizarii unui condensator de 10.000uF / 100V (banuiesc ca vrei sa alimentezi montajul la 60V). Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Da,60V,am un transformator de la un alt amplificator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum