Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB amplificator 100W Tehnium

steffy89

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• steffy89

8

• remus68

6

• zal

3

• iod2

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cablajul din imagine este exact ceea ce trebuie sa se vada pe placa.Realizarea acestui amplificator va fi un exercitiu util din care vei avea ce sa inveti.Desenul de sus cuprinde corectorul de ton si amplificatorul de putere. In ciuda virstei lui, vei fi multumit de modul cum se va auzi.

Link spre comentariu

Stiu,am realizat acest montaj si in trecut dar cu un cablaj diferit;acesta din imagine e mai simplu de realizat.Si intr-adevar,este un bun exercitiu.De aceea vreau sa o si fac...nu ma intereseaza vechimea ei caci nu-l voi folosi ca amplificator pentru uz de zi cu zi...pentru asta am un Kenwood KA-5X.Dar ca sa-mi fac de lucru si sa pun la buna intrebuintare piesele care zac nefolosite prin casa e destul de buna! Multumesc pentru raspunsul folositor si rapid!

Link spre comentariu

Am pe-acasa un condensator dual,5600uF+5600uF are ceva daca-l folosesc pentru ambele module,ca vreau sa fac un al doilea modul de amplificare sau dauneaza daca ambele module folosesc acelasi negativ?

Link spre comentariu

daca ai cond dublu si e la tensiunea suficienta pentru sursa . utilizeazal acolo cu ambele conduri in paralel.pe iesire utilizeaza un cond de capacitate destul de mare....ca sa ai niste basi mai buni,

Link spre comentariu

E exagerat de mult un cond de iesire de 11.000uF!Valoarea poate fi luata intre 2.200...4.700uF.

eum am spus sa le puna pe alimentare in paralel.si pe iesire e corect intre 2.200 si 4700
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări