Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD nu este vazut in My Computers

RobyToby

Postări Recomandate

Ce tip de letcon aveti, o poza?In alta ordine de idei, am si eu o problema asemnatoare.Am un HDD SeaGate ST500DM002-1BD142, care ba este ba nu este detectat de PC, poate functiona cateva luni sau catva zile si dupa o perioada in care nu este detectat isi revine singur.Care poate fi cauza si eventual cum se poate rezolva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RobyToby

8

• miron1947

2

• iod2

2

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Sunt cabluri cu clema de blocaj metalica.Am doua HDD-uri pe PC, ambele SATA, unul functioneaza, am schimbat si cablurile intre HDD-uri sa vad daca de la ele este problema, dar cel functional se simte bine cu toate combinatiile de cabluri, iar celalalt daca este "in perioada de nedetectare" schimbarea cablurilor nu-l ajuta.Posibil sa fie un defect in HDD, dar nu stiu daca pot rezolva eu problema sau daca sa-l duc la reparat, nu stiu cat poate costa si daca nu cumva pretul reparatiei se apropie de cel al achizitiei unuia nou.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Dai gaura si pui un alt pin, dupa care faci legatura pe spate.

Am rezolvat, avea doi pini dezlipiti pe care am reusit sa-i lipesc .Placa are niste gauri mici sub pini ,am introdus cate o sarma subtire pe fiecare gaura ,dupa care am lipit ambele fire .Apoi am rasucit firele ,pe partea cealalta ,fiecare pe pinul ei si le-am lipit cu letconul . Dupa aceasta am pus "picatura" pe fiecare pin si am lasat solutia sa se usuce .A doua zi am facut proba cu un adaptor usb si a mers ,nu am pierdut toate informatiile de pe el pentru ca am avut salvate o parte din ele pe un alt hard disk .Iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat ,pentru mine a insemnat enorm de mult informatia primita de la tine .
Link spre comentariu

Ce tip de letcon aveti, o poza?In alta ordine de idei, am si eu o problema asemnatoare.Am un HDD SeaGate ST500DM002-1BD142, care ba este ba nu este detectat de PC, poate functiona cateva luni sau catva zile si dupa o perioada in care nu este detectat isi revine singur.Care poate fi cauza si eventual cum se poate rezolva?

Am un letcon de 30w si altul de 80w .Am rezolvat multumesc .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări