dem3ntor Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Buna ziua!Am cumparat acest aparat de masura din targul de vechituri, functioneaza, dar nu am gasit nimic despre el (probabil este o chineazarie ieftina)Am o nelamurire, cand sunt pe scara de masurat rezistente, in coltul din stanga sus apar aleator "CAP" si/sau simbolul de la bobina. spun aleator ca mai mult clipesc... si nu stiu ce vre-a sa-mi zica saracu' :)Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 DE masurat masoara bine pe scalele de rezistente? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 da, masoara. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Lasa-l atunci in pace si lucreaza cu el. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Poate avea ( eventual ) ceva contacte imperfecte sau mizerie , afisaj torsionat la montarea in carcasa a aparatului , baterie slaba ... faceti-i o revizie minima la interior , curatat cu precautie cu alcool izopropilic la comutator , conectorul care duce la afisaj , probabil e unul elastic din cauciuc conductor ... ar trebui sa se imbunatateasca functionarea , oricum probabil are ceva vechime ... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 acumulatorul este nou, in interior arata foarte bine, nu are oxid sau praf.o fi vre-o ghidusie de marketing Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum