MciSar Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 As dori sa ma ajute careva cu ceva sfaturi in ceea ce priveste un TV Pasma Samsung PS-42S5H.El prezinta urmatorul defect: are sunet dar nu are imagine (el se alimenteaza, ledul de power se aprinde si binenteles se aude sunet).Am facut o prima razie prin el, si nu prezinta "la o prima" inspectie condensatori umflati sau altceva.Eventual o schema a acestui TV.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
radu ionel Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Condensatorii uscati/devalorizati(2-1000mf/25v)din sursa,care alimenteaza cele doua** neoane**necesare ptr. iluminare panel sau contacte imperfecte la mufa....Dupa ce dai capacul si carcasa de protectie(panelul cu fata-n jos),la scoaterea din st-by >cele doua **neoane** laterale stg+dr ,trebuie sa se aprinda/sa lumineze panelul... Link spre comentariu
radu72 Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Daa!Vezi cele 2 neoane la plasma,musai alimentate la 25V max! Verifica daca se alimenteaza Y,Z,daca nu ai curaj sau experienta mai bine mergi cu el la un service! Link spre comentariu
MciSar Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Salut,Multumesc de idei...o sa iau sursa la "purificat", care service? eu sunt service , l-am gasit intamplator in boxa amicul meu si a spus ca sta acolo de vreun an...si m-am oferit sa arunc o privire in el, sunt novice dar curaj am. Amicul asta mi-a zis daca il pot face bine de bine daca nu ii face vant de la etajul 2. Si oricum merita sa prind putina experienta in plus...nu? Link spre comentariu
MciSar Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Idei? ...sfaturi? Link spre comentariu
MciSar Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Daa!Vezi cele 2 neoane la plasma,musai alimentate la 25V max! Verifica daca se alimenteaza Y,Z,daca nu ai curaj sau experienta mai bine mergi cu el la un service!Salut, cele 2 paneluri se alimenteaza cu tensiunile din foto atasat pt panelul Yintradevar am gasit condensatoare de 1000uF/16 v devalorizate...le-am schimbat dar am aceeasi situtati ..fara imagine Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 mi-ai placut cu "ce service, eu sunt service" eu cu lcd,plasma nu am avut legatura dar vezi ceva aici poate.... Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 mai bine aici Link spre comentariu
Vizitator George Marian Becu Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 si eu o intrebare:Am un samsung ps-42s5h care are defectul din filmulet, cam cit ar fi costurile reparatiei?Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Greu de spus fara masuratori. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 si cu masuratori tot greu de spus cit ar costa reparatia ca masori si cind incepi sa schimbi piesele si la urma tragi linie e alceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum