Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere menadi digital delay model dd 4

corneillus

Postări Recomandate

salutare. mi-a dat cineva astazi instrumentul "menadi digital delay model dd 4" la pretul de "cat consider eu" . momentan nu imi e necesar si nu stiu ce sa fac sa il iau pentru "sa fie acolo" sau sa il returnez. nu am avut microfon sa il probez asa ca as ruga pe cei care au mai avut sa imi spuna daca merita tinut, daca mai stie sa faca altceva in afara de ecou si reglaj joase-inalte pe microfon si cam care ar fi pretul corect. eventual , domnul victor daca vrea sa isi dea o parere ar fi binevenita... poate e asamblat chiar de dansul.... poza: http://postimage.org/image/kimwjl4g9/ . multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• corneillus

3

• hpavictor

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Este un efect mult apreciat de vocalisti ( lautari sau nu ) si care reproduce acel " doi - doi " care lungeste vocea ( in functie de reglaje ) pentru ca sa poata interpreta toata noaptea , fa a-i obosi vocea " guristului " . Ca valoare , estimez ca este probabil 100 Euro ( pentru cine are nevoie de asa ceva ) dar pentru cine nu are la ce-l folosi sau nu apreciaza genul acesta de efect vocal ( specific lautarilor ) nu valoreaza mai nimic , doar carcasa si trafo toroidal ( SH ) adica 10 Euro .Majoritatea lautarilor apreciaza mixerele Dynacord DOAR pentru acest efect vocal , de aceea restul mixerelor ce au incluse procesoare de efecte vocale sau instrumentale normale adica hall , reverb , chorus sau flanger " sustin ( datorita motivului de mai sus ) ca " nu e bune , pentru ca nu face doi - doi " . La un asemenea mixer ( Soundcraft , Yamaha , Mackie ) se poate atasa exterior ( send FX - return FX - AUX ) si gata , s-a rezolvat problema ! Nu mai trebuie Dynacord :) .Se poate folosi cu succes de catre orice formatie vocal-instrumentala care apreciaza genul acesta de efecte vocale " vintage " !

Link spre comentariu

ok. m-am lamurit ce e cu el si ce stie sa faca. o sa il probez si daca functioneaza o sa il tin poate gasesc vreun lautar mai "vintage" care are nevoie de el si mai scot si eu ceva la el. o sa ii ofer vreo 50 de lei pe el ca mai mult nu sunt dispus sa dau. multumesc mult pentru informatii. daca mai aveti timp si nu deranjez, mai am un topic aici: viewtopic.php?f=60&t=134304 poate aruncati o privire si imi dati o sugestie sau o parere despre acel obiect si cum as putea rezolva cu butoanele. toata stima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări