Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema configurare router model 3coore

sile2288

Postări Recomandate

Salut la toti ! Am o mare problema cu configurarea unui router al naibi de handicapat scuzatimi expresia. Deci miam luat acu 2ani acest router cu 4 porturi de iesire ,si I'll foloseam pe reteaua de la romtelecom 'el se conecta automat fara nici o configurare de retea"usser si password". Acum am incheiat contractul cu ei si am aplicat la alta retea mai buna si mai ieftina . Eii acumai baiul acesta nu se conecteaza la fel ca lla reteaua de la cei de la romtelecom , reteaua aceasta trebuie sa-i setez parola ,usserul-clonare ip'macc. Daa daa stiu ce vreti sami ziceti cu reset si setariile de default le stiu ff bine cum se face dar asa ceva nam mai intilnit(nu merge sa intru in el sal setez)am incercat toate modaliitatiile de a intra in setariile lui dar nu reusesc,mai am un router de la edimax si lam configurat usor foarte usor. Tin sa specific ca rahatul acesta de router este o licenta chinezeasca. Daca stiti alte modalitati de intrare in el va rog sami ziceti ce usser sau password sa folosesc.ce ma framanta mai mult e parola masii no pot sparge nici cu reset . Oare este vreun programel ceva ca sa intru pe alta parte in el?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sile2288

4

• bratueduard

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ati mai intilnit acest fell de router va rog sami ziceti cum se face ,manual de utilizare nu are nici pe net nu gasesc nimic important despre el unde am cautat toti care aveau asa ceva se vaitau de el dar nici unul na specificat vreo rezolvare . :sparge:

Link spre comentariu

Poate ne dai si modelul exact ca sa te putem ajuta. (vezi ca are o eticheta sub router unde scrie ce ar fi trebuit sa descrii aici)3CORE este denumirea comerciala a unei game de routere. Nu ne ajuta la nimic daca ne spui ca ai o masina cu 4 roti si este stricata.......

Link spre comentariu

Adica nu are ori nu mai are eticheta?Varianta cu dhcp si reset ai incercat-o?Este foarte putin probabil sa nu dea dhcp dupa reset.In cazul in care da dhcp, ce ip are routerul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări