yogi72cj Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 poate nu se vede bine in poza dar racirea mi se pare cel putin dubioasaa trebuit sa ma adaptez cutiei si am pus o tabla de aluminiu care uneste amplifurile si radiatoarele,oricum cutia e facuta din aluminiu si e legata si eadaca ai o idee mai buna usor realizabila si eficianta eu sunt deschis la sugestii Link spre comentariu
retrosong Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 o schema de cablaj se poate ? Link spre comentariu
yogi72cj Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 o schema de cablaj se poate ?sigur in 2 zile caut si pun Link spre comentariu
yogi72cj Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 aici ai atasat pcb-ul photo hosting sites Link spre comentariu
yogi72cj Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 aici ai atasat pcb-ul photo hosting sites mai am vreo 30 pcburi comandate la cineva,pt cine doreste 10 lei/buc Link spre comentariu
player4 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 la ce frecventa se face taierea intre sub si sateliti? Link spre comentariu
yogi72cj Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 la ce frecventa se face taierea intre sub si sateliti?nu mai tin minte,am facut modulele de filtrare acum vreo 2 aniparca 100hz,eventual pot cauta schema la filtrul de subpt sateliti am pus un filtru de gradul1 la intrare TS si am modificat reactia negativa pt a obtine corectia de frecv Link spre comentariu
yogi72cj Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 teoretic unde trebuie asezat subwoferul pt un sunet cat mai puternic?acum este in mijlocul peterelui mai scurt al camereiin colt? Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 nici un raspuns de 2 ani?unde ar trebui sa asez subwoferul? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 in coltul camerei in mod normal. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 1, 2015 Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 (editat) Felicitari pentru realizare! Subul il poti aseza unde crezi tu ca se aude mai bine...pentru ca eu nu am de unde sa stiu ..dar incearca in colt. Eu de ex am avut subul intr-un colt si ascultam din coltul opus....mai exact cand stateam pe canapea. Camera mea nu permite sunetului sa se auda aprox. la fel in toate zonele....de ex in mijlocul ei se simt doar zdruncinaturi. Editat Ianuarie 1, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum