Toni Marginean Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Am primit de curand aceasta sursa, incompleta, si as dori sa o refac. Rog daca mai are cineva o schema. Multumesc! Link spre comentariu
radu42 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Salut ! Are cineva schema de la sursa E-4109 realizata de ICSITE ? Multumesc Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 revin si eu cu aceeasi intrebare de mai sus, are cineva o schema de la sursa E-4109 ?, am achizitionat una de acel model care arata foarte bine , nu stiu daca functioneaza , o mai las cam 2-3 zile la aclimatizat si o voi alimenta, mai departe mai vedem... Link spre comentariu
ducu Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Aici gasiti schema necesara ... si nu numai. Spor. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 7, 2017 Autor Partajează Postat Martie 7, 2017 Aici gasiti schema necesara ... si nu numai. Spor. Multumim! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum