Vizitator zax Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Buna ziuaAm o masinuta cu radiocomanda scara aproximativa 1:43. N-am mai folosit-o de ceva vreme si aseara cand am vrut sa ma joc putin cu ea am observat ca au cedat acumulatorii. Imi cam place jucarica si daca s-ar putea as vrea sa-i inlocuiesc, asa ca intreb aici, poate stie cineva unde as putea gasi.Acumulatorii au cam 1cm lungime x 1 cm diametru.. si cam atat e tot ce stiu. Nu scrie nimic pe ei, tensiune, capacitate, nimic. Tot ce pot spune e ca se incarca de la telecomanda alimentata cu 4 baterii AA. Am sa incerc sa fac rost de un voltmetru sa vad ce tensiune scoate chiar daca sunt 4 baterii s-ar putea sa fie inseriate 2 cate 2, nu toate 4 si astfel tensiunea sa fie de 3v (sunt puse doua cate doua pe doua linii paralele dar in acelasi sens)Multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Acumulatorii sunt NiMh si au 1,2V normal, la sfarsitul incarcarii ating 1.4V. Vezi ca sunt telefoane DECT care folosesc pachete de cate trei astfel de acumulatori. Cauta de exemplu pe www.gpb.ro/gp/acumulatori-gp-ni-mh-pent ... ra-fir.php . Cred ca vei gasi si la alte magazine online sau chiar la magazinele de electronice. Bafta ! Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Acumulatorii pot fi si ni-cd .poti cauta si la adela ... dar ar putea sa fie o marime nestandardizata, facuti special de orezari. Link spre comentariu
Vizitator zax Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Nu stiu cine-i adela :jytuiyuSi mai prost e ca nu stiu ce sa caut, dupa dimensiune nu pot cauta.O sa sun la cei cu gp sa vedem ce dimensiuni au. Acum, daca-s nitelus mai mici nu-i bai, mai mari sa nu fie.Multzam. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Magazinul A-d-e-l-a-i-d-a , e o problema cu postarea de nume de firme pe acest forum, de aceea trebuie sa le distorsionam in fel si chip sa nu facem ,,reclama" gratuita. Poti gasi si la T-e-h-n-o-e-l-e-c-t-r-i-c Oradea, s.a.m.d.Daca nu gasesti da-mi MP si te ajut . Link spre comentariu
Vizitator zax Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 ok. merci mult. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 http://ro.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=204086+110140838+110151541&No=0&getResults=true&appliedparametrics=true&locale=ro_RO&divisionLocale=ro_RO&catalogId=&skipManufacturer=false&skipParametricAttributeId=&prevNValues=204086&mm=1002026||,&filtersHidden=false&appliedHidden=false&autoApply=false&originalQueryURL=%2Fjsp%2Fsearch%2Fbrowse.jsp%3FN%3D204086%26No%3D0%26getResults%3Dtrue%26appliedparametrics%3Dtrue%26locale%3Dro_RO%26divisionLocale%3Dro_RO%26catalogId%3D%26skipManufacturer%3Dfalse%26skipParametricAttributeId%3D%26prevNValues%3D204086 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Scump, dom"le scump, dincolo era mai ieftin ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum