Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dioda de inalta la cuptor microunde Electrolux

andrei florin

Postări Recomandate

am verificat dioda de inalta de pe un cuptor cu microunde. am inseriat-o cu o rezistenta de 1kohm si am alimentat-o la 33v cc. am masurat caderea de tensiune pe dioda si e 8,4v. tind sa cred ca e buna dioda. totusi siguranta de pe cuptorul cu microunde cea de 5kv/0,75amperi este arsa. am verificat toate piesele de la circuitul de microunde si sunt ok. traf, magnetron, condesator, dioda. se poate arde siguranta de la un soc de tensiune?antena magnetron este intacta, folia de mica prezinta grasime am sa o schimb cu alta noua sau am sa o curat.merge sa pun o lita in locul sigurantei pt o proba sau se va arde instantaneu? :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei florin

3

• romica-b

1

• validae

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

am curatat placuta de mica cu axion si am pus pe calorifer. ramane cu siguranta sa fac o proba cu una de 1amper la 250v dar trebuie sa fie la fel de lunga sa nu apara conturnare?

Link spre comentariu

am schimbnat mica era de calitate proasta si subtire . am pus noua. la siguranta am pus un fir de lita. functioneaza acum. il dau acasa si am sa spun cum sa-l foloseasca sa nu pateasca la fel. curatenie si fara metale in cuptor... :da :101 :101 :101

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări