gauss Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 A aparut ARRL HANDBOOK 2013 ... am gasit-o sub forma de to..ent , poate fi interesanta macar ca documentare sau lectura pe vreme rea ... asa cum e acum . Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 In ce fel ai gasit aceasta carte pe acel site?, cu buy sau fara buy?. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Nu m-am interesat ... a fost un rezultat al unei alte cautari cu Google , e prezenta in multe locuri , fiind un topic pentru radioamatori am gasit interesant sa semnalez aparitia ei , puteti relua cautarea dupa cuvintul cheie care da titlul postarii si obtineti rezultatele care va intereseaza ... mai e un topic cu ARRL Handbook 2012 , poate fi relevant ... si de ajutor la intrebare . Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 ARRL HandBook 2013 Link spre comentariu
Vizitator ham_radio Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 merci... interesanta carte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum