Vizitator starname81 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 am urmatoarea problema:locuiesc intr-un bloc de 7 etaje si detin o tableta(cu wifi) pe care vreau sa o folosesc(incerc) pentru a ma conecta la internet,dar nu am semnal decat pe balcon ,pe casa scarilor si la parter ,in apartament nu vrea(poate din cauza ca am ferestre termopan si pereti din beton armat?)am auzit ca sunt niste dispozitive pe care le conectezi la priza de 220v. ,dar eu nu am calculator sa instalez software-ul de pe disc!am nevoie de un dispozitiv care functioneaza de sine statator! fara instalare!in zona sunt mai multe hot-spot-uri cu acces gratuit;locuiesc in Roma ,Italia.va rog daca ma poate ajuta cineva!multumesc!a...eu sunt cel care locuieste la et. 7 Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Folositi doua routere wifi, unul ca si "client" si unul ca "access point" (optiunea clasica) legate intre ele cu cablu de retea UTP. Simplist, puneti routerul "client" la fereastra, unde este semnal si celalalt langa el. Semnalul va fi "emis" de al doilea router la care va veti conecta cu tableta. Conditia este sa alegeti pentru primul router un model care stie acest lucru, "client".Acele dispozitive care transfera date prin reteaua electrica se aseamana cu un router si un laptop conectate impreuna (sau o alta asociere pentru placa de retea din laptop), ca si semnal dar trebuie sa existe la cel "router" conectarea la internet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum