Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony ss 050a

steffy89

Postări Recomandate

Buna seara,ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema?Cine imi poate da detalii despre integratele din imaginea de mai jos? Am cautat pe Google datasheet-ul si orice alte detalii dar n-am gasit! A mai vazut cineva aceste integrate?Care sunt parametrii de functionare?

post-61746-139829539702_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• steffy89

11

• zal

9

• Luca

2

• radusa

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Niste integrate asemanatoare a avut in aceasi perioada si Kenwood-Trio , daca sunt arse sansele sa gasesti altele lafel sunt aproape 0, Singura solutie e sa le inlocuiesti cu tranziistorii cum apare in schema lui.

Posted Image

Link spre comentariu

Radusa,iti multumesc pentru link! Acum pot sti la ce sa ma astept de la ele si la cat sa le alimentez.Cat despre modificari,nu vreau sa fac niciuna,modulul amplificator este complet,cu piesele originale,in stare de functionare! Vroiam doar sa stiu detalii despre integratele alea,caci n-am vazut asa ceva niciodata!

Link spre comentariu

În realitate sînt fabricaţi de Sanken, nu contează ce firmă e tipărită pe ei, e drept că în afară de Sanken, doar Sony de 40W şi 50W am văzut pe viu, inclusiv în amplifuri şi combine Wega (Sony ptr Europa). Există şi în varianta eloxate în culoare inchisă.Ataşez o poză cu fratele mai mic, din păcate e făcută acum mai mulţi ani, cu o cameră web.

Link spre comentariu

Cum pot actiona releul acela? Sau cum il pot ocoli? Am alimentat amplificatorul dar nu obtin nici macar o reactie.Am sunet in difuzoare decat daca fac scurt in unele zone ale cablajului,atunci se actioneaza releul si se aude muzica pret de o fractiune de secunda,pe urma iar silence...Mentionez ca daca mentin scurtul nu se aude decat brum in difuzoare...

Link spre comentariu

Schema nu o am...nu gasesc nicio documentatie despre ea.Pe placa in afara de alimentarea normala,mai are un loc unde scrie ca trebuie sa conectez 6,3V alternativ;am conectat si degeaba...

Link spre comentariu

Amplificatorul e format din doua module conectate intre ele si asta e destul ca sa ma deruteze incat nu pot urma traseul cum trebuie! Pana la urma cred ca renunt la amplificator caci nu sunt in stare sa-mi dau seama ce si cum...

Link spre comentariu

Fac altfel...ca sa nu ma incurc ,desenez toata schema fiecarui modul in parte si maine le postez aici,pentru ca nu am cunostintele necesare pentru a evidentia doar schema protectiei!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări