steffy89 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Buna seara,ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema?Cine imi poate da detalii despre integratele din imaginea de mai jos? Am cautat pe Google datasheet-ul si orice alte detalii dar n-am gasit! A mai vazut cineva aceste integrate?Care sunt parametrii de functionare? Link spre comentariu
radusa Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Pt ceva info, vezi aici: http://www.radiomuseum.org/tubes/tube_ss-050a.html Pt o eventuala modificare cu discrete, poate te poate ajuta 'zal'. Are experienta in astfel de modificari. Ia legatura cu el. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Niste integrate asemanatoare a avut in aceasi perioada si Kenwood-Trio , daca sunt arse sansele sa gasesti altele lafel sunt aproape 0, Singura solutie e sa le inlocuiesti cu tranziistorii cum apare in schema lui. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Radusa,iti multumesc pentru link! Acum pot sti la ce sa ma astept de la ele si la cat sa le alimentez.Cat despre modificari,nu vreau sa fac niciuna,modulul amplificator este complet,cu piesele originale,in stare de functionare! Vroiam doar sa stiu detalii despre integratele alea,caci n-am vazut asa ceva niciodata! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Avantaju acestor integrate este ca foloseste tranzistori bine imperechiati.-Ce model este acel Amplificator ? Sunt curios pt ca sunt fan Sony si nu am mai vazut asa ceva pe vrun Sony. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 În realitate sînt fabricaţi de Sanken, nu contează ce firmă e tipărită pe ei, e drept că în afară de Sanken, doar Sony de 40W şi 50W am văzut pe viu, inclusiv în amplifuri şi combine Wega (Sony ptr Europa). Există şi în varianta eloxate în culoare inchisă.Ataşez o poză cu fratele mai mic, din păcate e făcută acum mai mulţi ani, cu o cameră web. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 lucaionut,am luat modulul de amplificare de pe un Wega KS 3341 Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Cum pot actiona releul acela? Sau cum il pot ocoli? Am alimentat amplificatorul dar nu obtin nici macar o reactie.Am sunet in difuzoare decat daca fac scurt in unele zone ale cablajului,atunci se actioneaza releul si se aude muzica pret de o fractiune de secunda,pe urma iar silence...Mentionez ca daca mentin scurtul nu se aude decat brum in difuzoare... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Ai schema combinei? Probabil nu ai alimantat tot modulul corect, protecţia mai precis. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Schema nu o am...nu gasesc nicio documentatie despre ea.Pe placa in afara de alimentarea normala,mai are un loc unde scrie ca trebuie sa conectez 6,3V alternativ;am conectat si degeaba... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Dacă ai putea să scoţi schema protecţiei, s-ar vedea ce lipseşte. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Amplificatorul e format din doua module conectate intre ele si asta e destul ca sa ma deruteze incat nu pot urma traseul cum trebuie! Pana la urma cred ca renunt la amplificator caci nu sunt in stare sa-mi dau seama ce si cum... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Se pot dibăci traseele şi legăturile, dacă pui poze detaliate faţă-spate cu plăcile şi însemnezi pe ele (cel mai accesibil e paint-ul) ce ai descoperit pînă acum. Link spre comentariu
steffy89 Postat Decembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Fac altfel...ca sa nu ma incurc ,desenez toata schema fiecarui modul in parte si maine le postez aici,pentru ca nu am cunostintele necesare pentru a evidentia doar schema protectiei! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Uite un sfat: ia o cariocă şi trasează pe cablaj piesele mai deosebite, terminalele trz, ştrapurile şi traseele de alimentare şi masă. Asta ajută la desenarea schemei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum