Vizitator bogdanus Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 ce surubelnita tre sa folosesc ca sa desfac difuzoarele de la acest model de boxa multumesc mult Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Daca ai posta o poza cu suruburile ai primi multe raspunsuri! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 La modelu acela de boxe, tweeterele sunt prinse cu surub cu cap imbus, Difuzoru de "medii" si difuzoarele de bass are o rama de plastic care se da jos, ea este prinsa direct in pal prin 4 picioruse lipite cu un clei, trebuie sa bagi usor o surubelnita ascutita intre ea si boxa si sa fortezi putin, dupa ea urmaeaza 4 suruburi in stea care prinde fiecare difuzor. Rama are o imitatie de surub imbus, deci nu incerca sa il desfaci ca o vei sparge. Link spre comentariu
Vizitator bogdanus Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 salutam desfacut difuzoarele si am legat difuzorul de medii direct si nu merge, care ar fi cauza ? Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Acel difuzor este Ars, este o problema tipica acelor boxe, se ard Tweeterele si "Medile" si eu am ars o pereche si am vazut multe perechi cu tweeterele si "medile" arse, sunt de putere mica si cum dai volum mai mare in ele se ard.Va trebui sa le inlocuiesti cu altele asemanatoare, originale nu vei gasi decat la preturi mari si iar se vor arde.PS: Acele difuzoare de "Medii" defapt sunt tot niste Tweetere. Link spre comentariu
Vizitator bogdanus Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 aveti ideea unde as putea gasi?multumesc Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Daca vrei originale va trebui sa faci comanda la sony, a facut cineva si a costat cam 140 lei un tweeter, probabil o "Medie" va costa mai mult, deci nu se merita sa cumperi originale, Eu daca leasi fi avut asi inlocui tweeterele cu "Monacor DT-78/8" si Medile cu "Monacor SPP-90" . Monacor DT-78/8 Monacor SPP-90 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum